Σοσιαλισμός και … ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ!

Η ψήφιση του ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ και ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ από το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ!
γράφει ο Σπύρος Γκανής

Η Πέμπτη, 8 Ιούλη, 2010, †Προκοπίου Μεγαλομάρτυρος και Θεοφίλου οσίου του μυροβλύτου, είναι μια κοινή μέρα του Γρηγοριανού μας ημερολογίου αλλά ταυτόχρονα και μια μέρα ντροπής για το Πολιτικό μας Σύστημα, την Πολιτειακή μας ηγεσία, τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και τέλος των Ελληνικό λαό στο σύνολό του που επέτρεψαν να φτάσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για έγκριση αυτά τα δυο κατάπτυστα νομοσχέδια, το Ασφαλιστικό και το Εργασιακό, είναι μια αποφράς ημέρα που θα πρέπει να μείνει βαθειά χαραγμένη στην μνήμη όλων μας.

Στην ολομέλεια της βουλής εισάγονται Ασφαλιστικό και Εργασιακό, ενώ αναμένεται την Πέμπτη να ψηφιστούν από την ολομέλεια εν μέσω αντιδράσεων σύσσωμης της αντιπολίτευσης, συνδικαλιστικών οργανώσεων και του συνόλου του ελληνικού λαού.
Ως τη μεγαλύτερη κοινωνική ανατροπή από τη μεταπολίτευση, χαρακτηρίζει η ΝΔ το νέο ασφαλιστικό σύστημα και επιμένει στην απόφασή της να μην το ψηφίσει.
Το ΚΚΕ κατηγορεί τα δύο μεγάλα κόμματα ότι σε συνεργασία με τους εργοδότες καταργούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για να εξασφαλίσουν φθηνό εργατικό δυναμικό πριν ακόμα ανακάμψει η οικονομία.
Ο ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ότι δεν θα ψηφίσει το ασφαλιστικό, κάνοντας λόγο για μία ακόμη αποτυχημένη προσπάθεια, με περιορισμένη χρονική διάρκεια ζωής.
Για κατεδάφιση της κοινωνίας και για νομοσχέδιο- έκτρωμα μίλησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Η ΓΣΕΕ απορρίπτει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και τις ρυθμίσεις για τα εργασιακά και επαναλαμβάνει ότι δε θα δεχθεί καμία ρύθμιση που οδηγεί εκ νέου σε άδικα και δυσβάσταχτα μέτρα κατά των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

Και ενώ αυτές είναι οι αντιδράσεις του εκτός ΠΑΣΟΚ(!) πολιτικού κόσμου, των συνδικαλιστικών οργανώσεων και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας οι νεοφιλελεύθεροι «σοσιαλιστές» το ΠΑΣΟΚ απτόητοι προελαύνουν να ολοκληρώσουν την αποδόμηση του κοινωνικού κράτους.
Την Πέμπτη, 8 Ιούλη, θα δοθεί στο ελληνικό λαό η δυνατότητα να …. θαυμάσει το .... Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ και τους .... Σοσιαλιστές βουλευτές του σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια!

Η επικύρωση του νομοσχεδίου και η εικόνα της επικύρωσης από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει σαν πολιτική πράξη να μείνει βαθειά χαραγμένη στην συνείδηση του έλληνα πολίτη γιατί είναι η έγκριση του πλέον αντιλαϊκού νόμου της μεταπολεμικής περιόδου που ελαχιστα υπολείπεται αυτής της κατάλυσης του συντάγματος το 1967.

Η κυβέρνηση βέβαια στην προσπάθειά της να προλάβει αποσκιρτήσεις δια στόματος Α. Λοβέρδου διεμήνυσε ότι «Παραίτηση για το ασφαλιστικό ή τα εργασιακά θα ήταν λιποταξία και μετάθεση των πολιτικών ευθυνών στις πλάτες ενός άλλου συναδέρφου. Δεν είμαι ούτε δειλός, ούτε ευκαιριοθήρας»
Προφάσεις εν αμαρτίες το δίπτυχο του ΠΑΣΟΚ ότι το …. Εθνικό συμφέρον και η ….Σωτηρία της χώρας από την χρεοκοπία επιβάλουν την λήψη αυτών των μέτρων. Η επικοινωνιακή τους αυτή τακτική -ως συνήθως- είναι υποκριτική και έχει ιδιοτελή κίνητρα! Πέραν τούτων, θεωρώ ότι προσβάλουν την νοημοσύνη του κάθε Έλληνα πολίτη .

Σε ένα κόμμα που αυτοαποκαλείται Σοσιαλιστικό, ο Σοσιαλιστής πρωθυπουργός, οι Σοσιαλιστές Υπουργοί, Βουλευτές, τα Στελέχη αυτού του χώρου και ακόμα η Σοσιαλιστική ιδεολογία τους που διακηρύττουν δεν κάνει ποτέ τέτοιες θεμελιώδεις παραχωρήσεις στις όποιες ληστρικές επιδρομές των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών κέντρων στα χαμηλά εισοδήματα του έλληνα πολίτη. Ο Σοσιαλιστής ηγέτης ... «παλεύει» και μαζί με τον λαό, για τον λαό, βρίσκει την πλέον συμφέρουσα λύση για έξοδο από την … κρίση.

Όπου γης Έλληνες πολίτες, την Πέμπτη στρέψτε νοερά την σκέψη σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δείτε, θαυμάστε τους Πασόκους ΣοσιαΛΗΣΤΕΣ και …. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!
Και κάτι ακόμα … θυμηθείτε τους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση που θα είναι καταπώς φαίνεται πολύ σύντομα και .. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!