Η κατά Μπακογιάννη “Γεωπολιτική απομόνωση της Ελλάδας”!

Για την συντελεσθείσα Γεωπολιτική μας κατάρρευση από την δεκαετία του '90!
Σε πρόσφατη, 2 Ιουλίου ΄10, ερώτηση της στη βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη ερωτά τον Υπουργό Εξωτερικών και Πρωθυπουργό Α. Παπανδρέου: « …. τι προτίθεται να κάνει για την αποκατάσταση του κύρους και της λειτουργικότητας του Υπουργείου Εξωτερικών…, τι προτίθεται να κάνει για την αντιμετώπιση καταστάσεων στην ελληνική υφαλοκρηπίδα …. και ακόμα πως θα αντιμετωπίσει την διεθνή δυσφήμιση της χώρας ως …. απομονωμένης και ….καταρρέουσας….. »

Η Κα Μπακογιάννη, όψιμος προασπιστής των εθνικών μας θεμάτων δεν επέδειξε τις ίδιες ευαισθησίες όταν σαν ΥΠΕΞ διαπραγματευόταν με τους υπερατλαντικούς ομολόγους της Χίλαρι Κλίντον και Κοντολίζα Ράις, αντεθνικές μεθοδεύσεις για Σκόπια, Αιγαίο,  Κύπρο κλπ.
Βεβαίως και ο σημερινός "υπαλληλίσκος" του ΔΝΤ, της Τρόικας και των Χρηματαγορών που ασκεί παράλληλα και τα καθήκοντα του Υπουργού Εξωτερικών, ακολουθεί τον ίδιο κατήφορο της Κας Μπακογιάννη, και ακόμα ο Γιώργος Παπανδρέου, θιασώτης της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, είναι αδιανόητο να ακολουθήσει διάφορη πολιτική από αυτήν που του επιβάλλουν τα υπερατλαντικά κέντρα και οι .. προστάτες του.

Το νέο ίματζ που κτίζει η Ντόρα Μπακογιάννη, το «ντεμπούτο» της σε ηγετική θέση στο πολιτικό μας σύστημα σε συνδυασμό με την κυοφορία του «νέου» της κόμματος ... επιβάλλουν κάποιες αντιπολιτευτικές εθνοκάπηλες κορώνες προκειμένου να «διαφοροποιηθεί» από το ΠΑΣΟΚ και να … παίξει το χαρτί του εναλλακτικού πόλου εξουσίας.
Έχουν γνώση οι φύλακες Κα Μπακογιάννη, έχουν γνώση!

Η συνέχεια της …. παράστασης θα παιχτεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του εθνικού μας κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου