Μείωση ανεργίας ….. αλά Τούρκα!

Ένας νέος Νόμος πέρασε πρόσφατα από την Τουρκική Βουλή με στόχο την μείωση της ανεργίας της γείτονος, την ίδια περίοδο που στην Ελλάδα η ύφεση πλησιάζει το 5% και το ποσοστό ανεργίας καλπάζει προς το εφιαλτικό 20% !
Μια πρωτότυπη μέθοδο για την μείωση της ανεργίας ενέκρινε το κοινοβούλιο της γείτονος. Σύμφωνα με αυτή την απόφαση επιτρέπεται η πρόσληψη νόμιμων αλλοδαπών μόνο σε ποσοστό 20 %, συγκεκριμένα ένας εργοδότης προκειμένου να προσλάβει αλλοδαπό εργαζόμενο θα πρέπει ήδη να απασχολεί 5 τούρκους, για δεύτερο αλλοδαπό 10 τούρκους κ.ο.κ.

Μήπως θα ήταν φρόνιμο ο ΓΑΠ να …. ακολουθήσει μερικές από τις πρακτικές των γειτόνων μας για την πάταξη της ανεργίας και ακόμα για την έξοδο από τον αποικιοκρατικό ζυγό του ΔΝΤ.

Υπενθυμίζεται ότι ο τούρκος πρωθυπουργός Ερτογάν το 2008 …. έδειξε την πόρτα εξόδου(!) στο ΔΝΤ μετά την θεαματική βελτίωση της τουρκικής οικονομίας, βελτίωση που πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε η επιχειρηματική τάξη της Τουρκίας η οποία διαθέτει «εθνική συνείδηση», στοιχείο ... άγνωστο, απαξιωμένο και υπό διωγμό στην ελληνική επιχειρηματική τάξη, την κυβέρνηση και την ελληνική κοινωνία γενικότερα,
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου