Με SMS "προειδοποιεί" η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ!

Με «καθαρές» κουβέντες τα …. πράσινα συνδικάτα απειλούν την κυβέρνηση.
γράφει ο Σπύρος Γκανής
"....Καθαρές κουβέντες. Σε όλα υπάρχουν όρια. Ο αγώνας δεν είναι για εμάς, είναι για τον καταναλωτή. Γι’ αυτό θα φτάσουμε στα άκρα. Θα ματώσουμε...."

Με μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου προς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο "πράσινος" πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, προειδοποιεί ότι οι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση είναι διατεθειμένοι «να φτάσουν στα άκρα, να ματώσουν» στην περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρήσει στις προτάσεις ΔΝΤ και τρόικας όσον αφορά μονάδες της ΔΕΗ ή την πώληση ενέργειας σε τιμές κόστους.
Το πλήρες μήνυμα του κ. Φωτόπουλου έχει ως εξής: «Σύντροφοι βουλευτές, όταν πριν από 32 χρόνια μπήκα στο ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τον κόσμο, άκουγα τότε στις γιορτές της Νεολαίας ένα πολύ ωραίο καταγγελτικό τραγούδι του Θωμά Μπακαλάκου για την αγροτιά που έλεγε ‘Καημένη αγροτιά θα κερδοσκοπήσουν οι μεσάζοντες’.
Ελπίζω, σύντροφοι βουλευτές, 32 χρόνια μετά να μην το κάνετε επίκαιρο στο χώρο της ενέργειας, επιτρέποντας στον κάθε αεριτζή να θησαυρίζει σε βάρος της επιχείρησης του ελληνικού λαού. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, ούτε εργοστάσια πουλάμε, ούτε ενέργεια στην τιμή κόστους στους αεριτζήδες.
Καθαρές κουβέντες. Σε όλα υπάρχουν όρια. Ο αγώνας δεν είναι για εμάς, είναι για τον καταναλωτή. Γι’ αυτό θα φτάσουμε στα άκρα. Θα ματώσουμε. Και αυτό που σας λέω εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων και πρωτίστως των συντρόφων μας».