Η χαμένη αξιοπρέπεια

> 7 Νοέμβρη - Ψήφος για την χαμένη αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό! 
του Γιώργου Τράγκα

Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν είναι μόνο μια δυνατότητα να απαντήσει ο κόσμος και να στείλει ένα μήνυμα στους υποστηρικτές του Μνημονίου. Κυρίως, προσφέρουν μια ευκαιρία να καταγγείλουν εκατομμύρια άνθρωποι, την έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού, απέναντι στην αξιοπρέπειά τους. Θεωρείται δεδομένο, ότι η λειτουργία αυτής της κυβέρνησης, ο τρόπος που αποφασίζει και ενεργεί προσβάλει κατάφορα, όχι μόνο το Σύνταγμα, τους θεσμούς και τη Δημοκρατία, αλλά και την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη.

Δεν υπάρχει τηλεοπτικό δίκτυο σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν υπάρχει εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας που να μην έχει δημοσιεύσει, αλλεπάλληλες φορές, τις δηλώσεις του σημερινού πρωθυπουργού για τη διαφθορά των Ελλήνων πολιτών και του κράτους από το «Α» έως το «Ω». Αυτό ήταν το μεγαλύτερο όπλο, που απέκτησαν η διεθνής τοκογλυφία, οι γνωστοί και άγνωστοι παγκόσμιοι κερδοσκόποι και όλοι οι ανθέλληνες, προκειμένου να πλήξουν καίρια όλους τους τομείς της οικονομίας μας και να μας σύρουν αιχμαλώτους σε μια πολύχρονη δουλεία. Είναι αυτό που περίμεναν οι ενεδρεύοντες εχθροί μας για να μας δούνε πτωχευμένους και ευάλωτους σε όλα τα εθνικά θέματα. Και δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για να συνειδητοποιήσουμε ποιός ή ποιοί είναι οι πρωταγωνιστές αυτού του πρωτοφανούς διασυρμού που προηγήθηκε, αλλά και έπεται, της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, αισθάνεται προσβεβλημένη απ’ όσα λέγονται στο εξωτερικό, συχνά – πυκνά από τον κ. Παπανδρέου, αλλά και από όσα εκστομίζουν καθημερινά στα παράθυρα της TV οι στενοί συνεργάτες του, προκειμένου να δικαιολογήσουν το μαχαίρι που έχουν βάλει στο λαιμό του μέσου Έλληνα και σ’ αυτά που έχουν οδηγήσει χιλιάδες στην ανεργία, στην ανέχεια, στην καθημερινή αγωνία. Το ιταμό ύφος, με το οποίο αντιμετωπίζονται επαγγελματικές ομάδες ή κατηγορίες πολιτών, οι αποφάσεις που θυμίζουν κοινοβουλευτική δικτατορία, οι αρμοδιότητες που δίνονται σε υπερυπουργούς με παράκαμψη του κοινοβουλίου, που θυμίζουν Μπανανίες και καθεστώτα τύπου Ντιβαλιέ, προσβάλουν κατάφορα την αξιοπρέπεια και πνίγουν τα ατομικά δικαιώματα κάθε πολίτη.

Στις 7 Νοεμβρίου (πρέπει όλοι να το θυμόμαστε δυνατά) δεν πάμε να ψηφίσουμε ούτε εκπροσώπους για την τοπική αυτοδιοίκηση, ούτε μόνο για την τρόικα, το ΔΝΤ και το περίφημο Μνημόνιο που κακώς εχόντων των πραγμάτων, θα εξυπηρετούν και τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Πηγαίνουμε να ψηφίσουμε έχοντας πρώτα κατά νου τη χαμένη αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό μας. Κανείς δεν μπορεί να υβρίζει, να διασύρει και να προσβάλει εκατομμύρια πολιτών για πράγματα που επί 30 χρόνια έκανε το διεφθαρμένο κόμμα του, η διεφθαρμένη πολιτική σκηνή, οι γνωστές τρεις οικογένειες και η βαρονία των Αθηνών. Η απάντηση αναμένεται σαρωτική…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου