Προκήρυξη των Πυρήνων της Φωτιάς για τα "τρομοδέματα"

Την ευθύνη για το μπαράζ επιθέσεων με εμπρηστικά δέματα σε πρεσβείες στην Ελλάδα και Ευρωπαίους ηγέτες ανέλαμε με προκήρυξη η "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς".
Όπως γράφει η Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς στο κείμενο που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα
η μαζική αποστολή εμπρηστικών δεμάτων «ήταν για να πραγματοποιήσουμε ένα διεθνές κάλεσμα».

Παράλληλα τα μέλη της οργάνωσης δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες για την υπόθεση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που δικάζονται στις 17 Ιανουαρίου 2011 και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την δράση τους. «Αυτό που έχει ουσία είναι η έκφραση επιθετικής αλληλεγγύη προς τους συντρόφους που κατηγορούνται και βρίσκονται στη φυλακή για αυτή την υπόθεση. Για εμάς παρόλο το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει εναντίον μας η αστυνομία καθώς και η πρόσφατη σύλληψη των 2 μελών μας ,τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την συνεχή και εξελικτική πορεία της δράσης μας» αναφέρει η προκήρυξη.

Αναλυτικά η προκήρυξη:

"Διεθνές επαναστατικό μέτωπο

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛHΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ (ΔΙΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011)

Άλλος ένας λόγος της δράσης μας, μέσω της μαζικής αποστολής εμπρηστικών δεμάτων σε πρεσβείες και Ευρωπαίους ηγέτες, ήταν για να πραγματοποιήσουμε ένα διεθνές κάλεσμα.

Καλούμε λοιπόν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, από την Ευρώπη μέχρι την Λατινική Αμερική, για την ενίσχυση του επαναστατικού πολέμου. Οργανωνόμαστε διεθνώς και σημαδεύουμε τον εχθρό. Ανυπομονούμε να δούμε τα ανατρεπτικά στοιχεία να πλημμυρίζουν τους δρόμους και τις αντάρτικες ομάδες να χτυπούν ξανά και ξανά. Όλα τα μέσα ξεκλειδώνονται και μπαίνουν στο τραπέζι χωρίς κανένα ταμπού και καμία φετιχoποίηση. Στις διαδηλώσεις σπάμε τα κεφάλια των μπάτσων, τράπεζες ληστεύονται και παραδίδονται στις φλόγες, βόμβες ανατινάζουν

κυβερνητικά κτήρια, όπλα εκτελούν πολιτικούς, δημοσιογράφους, μπάτσους, δικαστές, καθώς και κάθε λογής προστάτες αυτού του κόσμου. Έτσι βήμα βήμα ο εγχώριος εσωτερικός εχθρός γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος για αυτούς.

Επίσης η αλληλεγγύη, ένα από τα ισχυρά και αυθεντικά όπλα των επαναστατικών

δυνάμεων, αποκτά μία πιο δυνατή και συντονισμένη κραυγή. Στις μαζικές συλλήψεις σε μια πορεία στο Βέλγιο εμείς σε αντίποινα θα βάζουμε βόμβες στην Ελλάδα και όταν φυλακίζεται μια επαναστατική ομάδα στη Χιλή η Αργεντινή θα γεμίζει συντρίμμια από τις επιθέσεις των συντρόφων. Για εμάς οι νεκροί αντάρτες και οι φυλακισμένοι δεν είναι ένα σημείο ανακωχής, αντίθετα γίνονται η κινητήριος δύναμη της όξυνσης των επαναστατικών διαδικασιών. Γι αυτό πιστεύουμε πως η Αλληλεγγύη πρέπει να γίνει περισσότερο ένα ένοπλο πείσμα του σήμερα παρά μια ανθρωπιστική διαμαρτυρία της μεταρρύθμισης.

Στις 17 Ιανουαρίου 2011 στην Αθήνα θα διεξαχθεί η δίκη για την υπόθεση της

Επαναστατικής μας οργάνωσης. Σε αυτή δικάζονται ορισμένα περήφανα μέλη μας,, κάποιοι επαναστάτες και άλλοι αναρχικοί λόγω προσωπικών σχέσεων με τους κατηγορουμένους. Δεν έχει καμία αξία να μιλήσουμε για. την δίκη ,καθώς ορίζουμε τους εαυτούς μας έξω από τα όρια των δικαστικών αρχών . Αυτό που έχει ουσία είναι η έκφραση επιθετικής αλληλεγγύη προς τους συντρόφους που κατηγορούνται και βρίσκονται στη φυλακή για αυτή την υπόθεση. Για εμάς παρόλο το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει εναντίον μας η αστυνομία καθώς και η πρόσφατη σύλληψη των 2 μελών μας ,τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την συνεχή και εξελικτική πορεία της δράσης μας.

Στην απόφασή μας να προωθήσουμε μία μάχη μέχρις εσχάτων ΚΑΛΟΥΜΕ σε Ελλάδα, Ευρώπη, Χιλή,Αργεντινή, Μεξικό και σε όλο τον κόσμο τους συντρόφους και τους αντάρτικους σχηματισμούς να στείλουν το δικό τους επιθετικό σινιάλο στους δικαστές και τις ελληνικές αρχές καθώς και ένα χαιρετισμό αλληλεγγύης στους αιχμαλώτους του νέου αντάρτικου πόλης. Ας γίνει αυτή η δίκη άλλη μία αφορμή για πράξη στον Επαναστατικό Πόλεμο.
ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ "

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου