Τελευταίο φύλλο αύριο για "Το ΒΗΜΑ"

Οι διευθυντές των τμημάτων ενημερώθηκαν το απόγευμα: Αύριο κυκλοφορεί το τελευταίο φύλλο της ημερήσιας έκδοσης του ΒΗΜΑΤΟΣ. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται απόψε λίγο μετά τις 21:00.

Στο σημερινό φύλλο του ΒΗΜΑΤΟΣ, ο Αντώνης Καρακούσης είχε "φωτογραφήσει" τις εξελίξεις. Αρθρογράφησε στην τελευταία σελίδα υπό τον τίτλο «Η δική μας κρίση». Αναφέρεται στα τεράστια προβλήματα στα Μέσα Ενημέρωσης λόγω της οικονομικής κρίσης και σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ο Τύπος και συνολικά τα ΜΜΕ θα εισέλθουν ή καλύτερα έχουν ήδη εισέλθει σε φάση πρωτοφανούς κρίσης, η οποία δεν μπορεί παρά να φέρει ανατροπές και μεγάλες αλλαγές».

Οι συζητήσεις που γίνονται στην εφημερίδα είναι ήδη για τη διαχείριση της επόμενης μέρας και για το πως θα αξιοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι στην κυριακάτικη έκδοση χωρίς να χαθούν θέσεις εργασίας.

Προβλήματα και στην εφημερίδα «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ». Η εφημερίδα αλλάζει ημέρα κυκλοφορίας και πλέον αντί για Σάββατο θα βγαίνει την Κυριακή προσδοκώντας έτσι να αυξήσει την κυκλοφορίας της μέσα όμως στον έντονο ανταγωνισμό των φύλλων της συγκεκριμένης ημέρας. Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα πάντως παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες.

Στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» οι εργαζόμενοι κάνουν τιτάνια προσπάθεια να κρατήσουν «ζωντανή» την εφημερίδα και την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν το πρώτο φύλλο με τίτλο «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ των εργαζομένων» και τιράζ 35.000 φύλλα. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι από το καλοκαίρι ενώ τα γραφεία της εφημερίδας στην Φειδίου που ανήκουν στο ίδρυμα Μπότση έχουν παραχωρηθεί στους εργαζομένους για διάστημα έξι μηνών προκειμένου να βρεθεί λύση για την επόμενη μέρα της ιστορικής εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου