Εκλογές τον Μάρτη; Γιατί ΟΧΙ!

γράφει ο Σπύρος Γκανής
ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ επιμένει στη προώθηση όλων των "διαρθρωτικών αλλαγών" - βλέπε ανατροπών - που επιτάσσει το Μνημόνιο, παρά τις αντιδράσεις που σημειώνονται τόσο στο εσωτερικό της κυβέρνησης, όσον στην αντιπολίτευση και στην κοινωνία, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κλείνοντας τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού του 2011.

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...διαβεβαίωσε ότι η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει και ότι το 2012 η χώρα θα εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης(!!!!). 
Τα ψεύδη περισεύουν για την παραπλάνηση της ελληνικής κοινωνίας, την ώρα που οδηγούμεθα σε διαπραγματευση χρέους και πτώχευση, παραπλανούν σκόπιμα προκειμένου να κερδίσουν χρόνο για να ολοκληρώσουν το ολέθριο έργο φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας και την μεταφορά όσων εισοδημάτων και συντάξεων απέμειναν στα ταμεία των δανειστών μας.

Ο "άρχων του ψεύδους", έλληνας πρωθυπουργός μαζί με τον "ανεκδιήγητο" τσάρο του υπουργείου εθνικής καταστροφής, Γ. Παπακωνσταντίνου, κρύβουν την αλήθεια, ότι δηλαδή όλοι οι στόχοι του ΔΝΤ και της κυβέρνησής τους για το 2010, στα δημόσια έσοδα, στην ύφεση, τον πληθωρισμό, την ανεργία παρέκκλιναν κατά 300%!
- ΝΑΙ, 300%!

Ο Παπανδρέου, θιασώτης της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης, (θυμίζω το ανεπανάληπτο "We need global governance and we need it fast" ), έσυρε την χώρα στα πλοκάμια της, το ΔΝΤ, και απέτυχε, καιρός νομίζω είναι να αποσυρθεί όσο είναι καιρός και ας αφήσει την Ελλάδα να κυβερνηθεί ελληνοκεντρικά από μια Ελληνική Κυβέρνηση.

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ και τα ψεύδη, ως εδώ και εάν η αντιπολίτευση δεν τολμά να συγκρουσθεί μετωπικά με την κυβέρνηση, εάν δεν τολμάει σε κάθε νομοσχέδιο να αντιπροτείνει και μια πρόταση μομφής τουλάχιστον ας πάμε σε εκλογές το Μάρτη έστω και με τη λίστα. Αν δεν μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή τη κυβέρνηση ας της δώσουμε ... την ευκαιρία μιας "ηρωικής εξόδου" στις επόμενες εκλογές που φημολογείται ότι θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου