Ν.Δ.: Αλλαγές σε δομή και πρόσωπα του κομματικού μηχανισμού

Α. Σαμαράς
Εν αναμονή των αποφάσεων Σαμαρά για το νέο σχήμα της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις αλλαγές στη δομή και τα πρόσωπα του κομματικού μηχανισμού αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Αντώνη Σαμαρά, τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του.


Τις τελικές αποφάσεις του Αντώνη Σαμαρά περιμένουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις αλλαγές στη δομή και τα πρόσωπα του κομματικού μηχανισμού.

Το νέο σχήμα της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να ανακοινωθεί από τον πρόεδρο του κόμματος τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Πάντως, το νέο σχήμα που θα ανακοινωθεί προβλέπεται να είναι και το επιτελείο του κόμματος για τις εκλογές, καθώς κορυφαία στελέχη της παράταξης βλέπουν πολύ πιθανό το σενάριο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανή είναι η μετακίνηση του Πάνου Παναγιωτόπουλου από τον τομέα επικοινωνίας σε κάποιον άλλον τομέα περισσότερο τιμητικό για αυτόν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει δεχθεί εισηγήσεις να ενισχύσει τον τομέα Εξωτερικής Πολιτικής, ενσωματώνοντας και το χαρτοφυλάκιο της Εθνικής Άμυνας και δημιουργώντας θέσεις αναπληρωτών τοµεαρχών. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το πακέτο της εξωτερικής πολιτικής που ελέγχει σήμερα ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα ανατεθεί σε νέο τομεάρχη µε αυξημένες αρμοδιότητες.
πηγή: ANT1online

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου