11/01/10

Δημοσίευση: 1 Νοεμβρίου, 2010
Τριάντα εκατ. θέσεις εργασίας χάθηκαν εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν.

«Ο κόσμος έχασε 30 εκατομμύρια θέσεις απασχόλησης εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης και οι προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια είναι για 400 εκατομμύρια θέσεις απασχόλησης» είπε συγκεκριμένα ο επικεφαλής του ΔΝΤ, μιλώντας στο διεθνές φόρουμ για την ανθρώπινη ανάπτυξη που διεξάγεται στο Μαρόκο.

Δημοσίευση: 1 Νοέμβρη,2010
> Α.Π.: Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ, ψηφίζεις πιο γρήγορη χρεοκοπία!

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε στη Νίκαια ότι ο πρωθυπουργός έχει συμφωνήσει για την ελεγχόμενη χρεοκοπία και πρόσθεσε ότι, κατά συνέπεια, το δίλημμα που βάζει ο κ. Παπανδρέου

Δημοσίευση: 1 Νοέμβρη, 2010
> Nouriel Roubini: "... ο ευρωπαϊκός μηχανισμός διάσωσης απλά καθυστερεί την κατάρρευση.."!

«Το ερώτημα που τίθεται για μένα δεν είναι εάν θα πτωχεύσει η Ελλάδα, αλλά μόνο πότε», αναφέρει σε συνέντευξή του στο οικονομικό περιοδικό «Capital» ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος-αναλυτής Nouriel Roubini εκτιμώντας ότι η πτώχευση της Ελλάδας είναι απλά θέμα χρόνου.

Δημοσίευση: 1 Νοέμβρη, 2010
> Η αντιμνημονιακή θεματολογία πρέπει να κρατηθεί ψηλά στην επικαιρότητα
> Επόμενο στάδιο η στέρηση της ελευθερίας έκφρασης.
Το ξέρω ότι οι συνεχείς αναφορές μας, οι προβληματισμοί μας και η αρθρογραφία μας τους τελευταίους τουλάχιστον οκτώ, μετάΔΝΤ, μήνες γύρω από την κρίση και τις συνέπειες του απεχθούς μνημονίου έχει γίνει πλέον βαρετό.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.