11/22/10

από Zougla.gr
Κάλεσμα προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για ενεργό συμμετοχή στις συζητήσεις σχετικά με την οικονομική διακυβέρνηση της Ε.Ε., απηύθυνε αργά σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Jean-Claude Trichet, με παρέμβασή του ενώπιον της Ολομέλειας του ΕΚ.

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΥΠΟΥ από την Ε.Ζ.
Από τις γενικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 ως τις περιφερειακές του Νοεμβρίου 2010, ο ευρωπαϊκός Τύπος ασχολήθηκε με την Ελλάδα 21.660 φορές, με αντίστοιχα δημοσιεύματα, στην πλειοψηφία τους αρνητικά.

Η βοήθεια, την οποία έως πριν λίγες μέρες Ιρλανδοί αξιωματούχοι έλεγαν ότι δεν χρειάζονται, αποτελεί το τελευταίο πλήγμα... για μια οικονομία, η οποία υπερδιπλασίασε το μέγεθός της στη δεκαετία που προηγήθηκε του 2006, σύμφωνα με το Bloomberg. 

του Γιώργου Τράγκα από το TragasNet
«Ο Θεός της Ελλάδας να μας βοηθήσει», είπε η Άννα Διαμαντοπούλου στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τον προϋπολογισμό – τυφώνα που καταρτίστηκε εδώ και πολύ καιρό με βάση το κατοχικό σύμφωνο

από το ΠρώτοΘΕΜΑ
Κάλυψη στη Λούκα Κατσέλη για το άρθρο της σε κυριακάτικη εφημερίδα παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, τονίζοντας ότι τόσο η υπουργός Εργασίας όσο και όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης χαίρουν της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

O νεοεκλεγείς "φιλομνημονιακός" ..σοσιαλιστής δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πρωτοστατεί σε άρθρο της Hurriyet με τίτλο "Έλληνας δήμαρχος θα κτίσει τουρκικό μνημείο στη Θεσσαλονίκη".

Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρώτησε τον Γ. Παπακωνσταντίνου γιατί...σκάλωσε η διαπραγμάτευση.
«Δεν σκάλωσε» απάντησε ο κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος επιχείρησε να καθησυχάσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τον Ιανουάριο αναμένεται να εκταμιευθεί η πρώτη δόση προς την Ιρλανδία, μετά τη χθεσινοβραδινή έγκριση του αιτήματος που υπέβαλε η χώρα για παροχή οικονομικής βοήθειας από την ΕΕ και τις χώρες μέλη της Ευρωζώνης, καθιστώντας την το δεύτερο κράτος της Ευρωζώνης,

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.