11/28/10

Σήμερα σε καφέ του κέντρου κατέγραψα από αμερικανό πανεπιστημιακό- σύμβουλο Έλληνα πρωθυπουργού- τον ακόλουθο "πυθικό οικονομικό χρησμό".
Ανατρέξτε στην πρόσφατη ελληνική ιστορία. Θα παρατηρήσετε ότι τα γεγονότα επανέρχονται με μια συχνότητα κάθε 80-90 χρόνια.

του Γιώργου Τράγκα στο tragasnet.gr
Έφυγε και ο Κοντογιάννης από τη Νέα Δημοκρατία! Τουλάχιστον αυτός δεν έκοβε βόλτες στα ραδιόφωνα και στην τηλεόραση όπως ο Αυγενάκης. Δήλωσε καθαρά ότι δεν του πάει η πολιτική Σαμαρά αποφεύγοντας να πει ότι είναι απόκτημα πλέον της ελιάς. Ότι είναι κολλητός της Ντόρας.

Πρόταση-κάλεσμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση να δεσμευτεί για μια μεγαλύτερη οικονομική συνεργασία με τη Ρωσία, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας «χώρος ελεύθερων συναλλαγών από τη Λισσαβώνα μέχρι το Βλαδιβοστόκ», απηύθυνε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε άρθρο του  που δημοσιεύεται στη γερμανική εφημερίδα «Suddeutsche Zeitung»

του Γιώργου Λακόπουλου στα ΝΕΑonline
Σύµφωνα µε τις ερµηνείες που έδωσαν πρόσφατα οι εκπρόσωποι της τρόικας στο «Μνηµόνιο - ας προσέχατε τι υπογράφατε», η συνταγή της ελληνικής σωτήριας βρίσκεται σε δύο λέξεις: Περικοπές και Μεταρρυθµίσεις. Ο συνδυασµός ευσταθεί στο εργαστήριο ......

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.