12/01/10

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ του περί απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να «ισοφαριστούν» οι απώλειες θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος «ξαναχτύπησε» σήμερα. Με έκθεση που παρέδωσε στον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη,

 styx.gr
Τα χαρακτηριστικά απελευθερωτικού αγώνα θα πρέπει να έχουν οι αντιδράσεις των Ελλήνων απέναντι στα μέτρα που προωθεί και εφαρμόζει η κυβέρνηση με τις εντολές της Τρόικας, σύμφωνα με τον Μίκη Θεοδωράκη.

ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ "ευρωομολόγου", ύψους μέχρι 8 δισ. ευρώ, προσανατολίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να χρηματοδοτήσει τη διάσωση της Ιρλανδίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Financial Times.

Ο ΚΥΝΙΚΟΣ πρωθυπουργικός σύμβουλος ζητάει σκληρά μέτρα και πλήρη υποταγή στο μνημόνιο!
Σε 10 με 15 χρόνια, τοποθέτησε ο τεχνοκράτης σύμβουλος του Πρωθυπουργού Τόμασο Παντόα – Σκιόπα την πλήρη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

META THN «άστοχη» δήλωση του από τα Γιάννενα, με το γνωστό "….μέμφομαι όσους εκφράζουν την οργή τους από τον καναπέ….", ο Κάρολος Παπούλιας και πάλι ενδεδυμένος .... μανδύα Πόντιου Πιλάτου, ώς τρίτος .... παρατηρητής,

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.