12/16/10

ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ με τις νέες ρυθμίσεις για τα εργασιακά, τις περικοπές των μισθών στις ΔΕΚΟ και τις φορολογικές αλλαγές υποτίθεται πως θα ήταν η «προίκα» με την οποία θα πήγαινε ο πρωθυπουργός στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. σήμερα και αύριο.

ΜΙΑ ημέρα μετά την «οργή λαού», ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για να πείσει ότι "αυτά που είδατε στις τηλεοράσεις είναι μοντάζ, εμείς μια χαρά είμαστε και ο κόσμος στηρίζει την πολιτική μας". Άνευ ατζέντας, στρατηγικής ή συμμαχιών, ο μικρός Γιωργάκης θα επιχειρήσει (;) να εφεύρει ένα νέο επικοινωνιακό πυροτέχνημα για να δείξει ότι υψώνει ανάστημα στην ΕΕ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το CRASH με διευθυντή το Γιώργο Τράγκα.
Στο πρώτο τεύχος μιλάει ο Αντώνης Σαμαράς και ρίχνει … βόμβες αφού μεταξύ άλλων υπογραμμίζει ότι ο πρωθυπουργός, αντίθετα από τον πατέρα του, είναι ένθερμος οπαδός τους παγκοσμιοποίησης και της συρρίκνωσης της ιδέας του έθνους κράτους! Εκείνο που τον φοβίζει περισσότερο είναι ότι ο Παπανδρέου το πιστεύει!

ΗΧΗΡΟ ράπισμα στα άνομα σχέδια όσων ευθύνονται για το κατάντημα της Ελλάδος, απευθύνουν μέσα από το ενημερωτικό φυλλάδιο της Ιεράς Συνόδου "Προς το Λαό" τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.