12/20/10

Ως υποβρύχιο το οποίο πλέει και επιχειρεί μόνο υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια και θάλασσα «λάδι») περιγράφει το ΓΕΝ το νέο του απόκτημα το υποβρύχιο Type 214 S120 "Παπανικολής" επιβεβαιώνοντας πλήρως το δημοσίευμα του defencenet.gr περί «ξεφλουδίσματος» πλακών GRP του υποβρυχίου γράφοντας επιλέξει τα εξής:

Ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος – Καν επιμένει ότι η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη δεν έχει παρέλθει, ούτε μπορεί να τιθασευθεί από τις μέχρι στιγμής αποφάσεις και ... μη-κινήσεις των Ευρωπαίων πολιτικών αρχηγών,

ΙΣΧΥΡΕΣ πιέσεις στην κυβέρνηση να βγάλει το συντομότερο «στο σφυρί» το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασκεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ενώ τάσσεται υπέρ της ακόμη δραστικότερης συρρίκνωσης του ισολογισμού της ΑΤΕ, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η τράπεζα έχει μεγαλύτερες κεφαλαιακές ανάγκες από αυτές που ανέδειξαν τα θερινά τεστ αντοχής των ευρωπαϊκών αρχών.

Τι προβλέπει η μεταρρύθμιση Νο2 του Ασφαλιστικού που θα εφαρμοστεί από τις αρχές του 2012.
ΜΕΙΩΣΕΙΣ επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ στα ελλειμματικά ταμεία θα προβλέπει η μεταρρύθμιση Νο2 του Ασφαλιστικού ....

ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ αντιδράσεις στο ΠΑΣΟΚ, κυρίως από τους βουλευτές, αλλά και άλλα στελέχη, εξελίσσονται στο μεγαλύτερο πρόβλημα για την κυβέρνηση, καθώς οι διαφοροποιήσεις και οι κριτικές φωνές φουντώνουν εναντίον της ακολουθούμενης πολιτικής.

ΕΞΟΔΟ από το ευρώ προτείνει στέλεχος της Pimco στην Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία εάν θέλουν να υπάρξει ανάκαμψη στις οικονομίες τους.
«Η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία χωρίς το δικό τους νόμισμα ή μεταβιβάσεις σημαντικών κεφαλαίων, δεν θα ξανασταθούν στα πόδια τους»....

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.