12/23/10

Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας επιβεβαίωσε σήμερα την ύπαρξη εγγράφου εργασίας της γερμανικής κυβέρνησης που προτείνει τη δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού φορέα που θα διαθέτει δάνεια στις χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και θα λειτουργεί παράλληλα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Εν μέσω προϋπολογισμού ο Ευριπίδης Στυλιανίδης παρουσιάζει το πρόγραμμα της ΝΔ σήμερα στις 11.30 στα γραφεία του κόμματος. Κύκλοι της Ρηγίλλης αφήνουν σαφώς να εννοηθεί ότι αμέσως μετά τις γιορτές οι εκλογές είναι πιθανές ανά πάσα στιγμή.

Ελικόπτερο UH-60
Σμήνος τριών τουρκικών στρατιωτικών μεταφορικών ελικοπτέρων UH-60 Σικόρσκι, της τουρκικής Αεροπορίας Στρατού, όπως αυτά που προέβλεπαν τα τουρκικά σχέδια να δράσουν στην επιχείρηση "Βαριοπούλα", πέταξαν με την ... άδεια που παρείχε η ελληνική κυβέρνηση και κατόπιν σύμφωνης γνωμοδότησης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας,...

Ένας άνδρας - τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά - έπεσε από το μπαλκόνι του ρουμανικού κοινοβουλίου, την Πέμπτη (23/12), την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.

ΤΟ έγκλημα περίσσεψε κι αυτοί επιμένουν. Τότε και σήμερα. Εκείνοι και οι τωρινοί. Οι «νεοφιλελεύθεροι» και οι «σοσιαλιστές. Και, βέβαια, έχουμε μπροστά μας την παλιά λίστα φυλασσόμενων και αγνοούμε τη σημερινή. Με αστυνομικούς που μας λείπουν απ’ τις γειτονιές και περισσεύουν για τη φύλαξη «προσωπικοτήτων».

*Η σωτηρία της πατρίδας είναι ο υπέρτατος νόμος. Δεν υπάρχει άλλος νόμος, δεν υπάρχει άλλο όραμα, δεν υπάρχει άλλη ιδέα, απ αυτήν της σωτηρίας της πατρίδας.

*Όχι της «Ελλάδας» ως μπουρδελονήσι των κοκαϊνάκηδων της τζετ σετ.  Όχι της «Ελλάδας» του μυκονιάτικου πουταναριού και του κολωνακιώτικου λάιφ στάιλ.

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Προϋπολογισμός του 2011. Υπέρ του Προϋπολογισμού ψήφισαν οι 156 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και κατά 142 βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Η Νέα Δημοκρατία υπερψήφισε μονάχα τις δαπάνες της Προεδρίας της Δημοκρατίας, με εξαίρεση το βουλευτή της Πάνο Καμμένο, που καταψήφισε το σύνολο του Προϋπολογισμού.

Καθρέφτη της αδυναμίας του ΠΑΣΟΚ να διαχειριστεί την κρίση, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ο Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι το κυβερνών κόμμα πέρασε από «το όχι σε όλα στο ναι σε όλα όσα επιτάσσει το μνημόνιο».

“Οι έλληνες πολίτες δεν είναι μετοχές. Κουβαλάνε ιστορία και θα πάει μακριά” υπογράμμισε μιλώντας στη Βουλή ο Γιάννης Δημαράς που έκανε λόγο για «αλιτήριους των πολυεθνικών και των αγορών» και τόνισε ότι “Εδώ δεν είναι όμως η Wall Street είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο”.

Η κυβέρνηση, κατά τη γνώμη μας, έχει πάρει την πρωτοκαθεδρία -αν θέλετε εκεί πατά το γεγονός ανάμεσα στα άλλα όταν λέμε ότι είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έχουμε γνωρίσει, βεβαίως είναι η περίοδος που διανύουμε- σ' αυτό που λέμε ψέμα, κυριολεκτικά ψέμα, γκεμπελικά ψέματα, όσον αφορά τις αιτίες της κρίσης, την πορεία της κρίσης, τα εργαλεία αντιμετώπισης της κρίσης, την άμεση προοπτική... Τέτοιο ψέμα, τέτοια κοροϊδία και τέτοιο δούλεμα - λέω είναι η περίοδος τέτοια - δεν έχει γίνει ξανά στον ελληνικό λαό.

"Ηγείστε της πιο δεξιάς κυβέρνησης που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά. Είμαι βέβαιος ότι σας ζηλεύει ο κ. Μητσοτάκης" τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σημείωσε ότι δεν γνωρίζει ποιοι κυβερνητικοί έχουν πουλήσει την ψυχή τους ή την υποθήκευσαν σε αλλότρια συμφέροντα, αλλά γνωρίζει ότι "υποθηκεύετε το μέλλον και καταστρέφετε κάθε αναπτυξιακή προοπτική".

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.