12/25/10

Με την ΕΕ να συνεχίζει τις συζητήσεις και τις προτάσεις της γύρω από την ανάγκη ελέγχου των διεθνών οίκων αξιολόγησης, τα συγκεκριμένα «σπίτια» συνεχίζουν με τη σειρά τους το… θεάρεστο έργο τους.
Ιδιαίτερα επιθετικός εμφανίσθηκε χθες ο οίκος Fitch, που αποφάσισε την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας τόσο της Πορτογαλίας, όσο και της Ουγγαρίας.

τρίτος κόσμος
ΑΝΗΣΥΧΗ παρακολουθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τις έντονες και ποικίλες αντιδράσεις της κοινωνίας, που βλέπει ότι οι «μάγοι» της κυβέρνησης και του ΔΝΤ κλέβουν κατακτήσεις χρόνων.
Τα παραδείγματα πολλά: Η μεγάλη επιτυχία της γενικής απεργίας, οι στάσεις και οι απεργίες στα μέσα μεταφοράς, η αντίσταση πολιτών σε κυβερνητικές επιλογές όπως αυτή στην Κερατέα, η κατακραυγή εναντίον της υπουργού Παιδείας στην Αλεξανδρούπολη…

Γ. Δελαστίκ
Ξυλοφορτώνεται στην Αθήνα από τυχαίους διαδηλωτές ο Κωστής Χατζηδάκης, πρώην υπουργός επί κυβέρνησης Καραμανλή, όταν επιχειρεί αλαζονικά να περάσει μέσα από το πλήθος. Γης Μαδιάμ η Ρώμη από διαδηλωτές μόλις ο πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβιώνει, για τρεις ψήφους, πρότασης μομφής, έχοντας εξαγοράσει βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Γιώργος Πιπερόπουλος
Μοναξιά!

Και θα ζήσουμε μεθαύριο Σάββατο (σήμερα) την γέννηση του Θεανθρώπου, την Θεϊκή υπόσχεση για την σωτηρία του ανθρώπινου γένους…Καθώς γύρω από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα γευόμαστε τα ευλογημένα εδέσματα και τα πατροπαράδοτα γλυκίσματα,

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.