Η Ελλάδα έχασε τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013...

ΟΙ ΜΕΣΟΓΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ του 2013 δεν πρόκειται να διοργανωθούν τελικά στη χώρα μας. Η Διεθνής Οργάνωση Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) πήρε αυτή την απόφαση σήμερα σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στο Βόλο και τη Λάρισα όμως σύμφωνα με τη ΔΕΜΑ η Ελλάδα καθυστέρησε σημαντικά στην κατασκευή έργων που ήταν αναγκαία για τη διοργάνωση.

ΣΥΜΦΩΝΑ με δηλώσεις του προέδρου της ΔΕΜΑ, Αμάρ Αντάντι, κυριότερη αιτία για την απόφαση φαίνεται πως είναι η αθέτηση της υπόσχεσης της ελληνικής πλευράς για δημιουργία δύο χωριών, ένα στο Βόλο και ένα στη Λάρισα, όπου θα φιλοξενούνταν οι αθλητές των αγώνων.

ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ εν τέλει, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιώργο Κολέτσο, είχαν αλλάξει τα σχέδια τους μετά τη διαφαινόμενη αδυναμία της κυβέρνησης να χρηματοδοτήσει το έργο και είχαν προτείνει εναλλακτικές λύσεις, όπως τη φιλοξενία των αθλητών σε ξενοδοχεία. Ωστόσο, η πρότασή τους αυτή δεν στάθηκε ικανή να «πείσει» τη ΔΕΜΑ να διεξαχθούν οι αγώνες στην Ελλάδα.
πηγή: agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου