Γ. Καρατζαφέρης: "Εκλογές την άνοιξη και Γ.Γ. του ΟΗΕ ο Παπανδρέου!"

ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ του ότι ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου βολιδοσκοπείται για τη θέση του γ.γ του ΟΗΕ, εξέφρασε χθές ο Γ. Καρατζαφέρης τόσο στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 όσο και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάοιυ στον Real Fm.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΛΑΟΣ και εξ απορρήτων συνομιλητής του πρωθυπουργού, προέβλεψε ακόμα ότι ο κ. Παπανδρέου ενδεχομένως να πάει σε εκλογές μέχρι την Άνοιξη και στη συνέχεια να «παραδώσει το δαχτυλίδι στον επόμενο όπως το πήρε και εκείνος».

ΕΝΝΤΥΠΩΣΗ προκάλεσε ότι σε ένα νέο του «άνοιγμα» στον Αντώνη Σαμαρά, εκτίμησε ότι μετά τις σύντομες επαφές που είχε με τον Πρόεδρο της ΝΔ στον Πειραιά και στην Κύπρο «ο πάγος έχει σπάσει», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημιουργίας συνασπισμού κομμάτων της κεντροδεξιάς στα πρότυπα της Ιταλίας.

ΑΙΧΜΕΣ όμως άφησε για τη Ντόρα Μπακογιάννη, για την οποία δήλωσε ότι «το γινάτι βγάζει μάτι» και την κατηγόρησε ότι «παίζει παιχνίδια» με βουλευτές άλλων κομμάτων παρότι, όπως υπονόησε, την ενδιαφέρει περισσότερο η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου