Και η γραφικότητα έχει τα όριά της ...


Κοπρίτης: 1. Ανθρωπος που δεν εργάζεται ούτε προσφέρει κάποιου είδους υπηρεσία ΣΥΝ. Τεμπέλης, φυγόπονος, κοπρόσκυλο, τεμπελόσκυλο. 2. (Ειδικότ. για σκύλους) Αυτός που προέρχεται από επιμιξία, που δεν είναι ράτσας, που γυρίζει αδέσποτος στους δρόμους. Μπαμπινιώτη Γ., Λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας.
της Άννας Παναγιωταρέα
ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ δημόσιος υπάλληλος με φιλότιμο, με υπερηφάνεια, με αυτοεκτίμηση να υποβάλει μήνυση -επί εξυβρίσει- κατά του κ. αντιπροέδρου- «Μαζί τα φάγαμε», για τη συνεχή, αδιάπτωτη χρήση λεκτικής βίας εναντίον των Πολιτών, είτε είναι δημόσιοι υπάλληλοι είτε στρατιωτικοί είτε υπηρετούν στις ΔΕΚΟ είτε και στην Αυτοδιοίκηση; Ή τουλάχιστον θα αναλάβει, αυτεπάγγελτα, έντιμος εισαγγελέας, που δεν φοβάται την μήνιν του κ. αντιπροέδρου -«Μαζί τα φάγαμε», και θα επιληφθεί της δημόσιας κατασυκοφάντησης όλων συλλήβδην των Πολιτών, που υπηρετούν στο Δημόσιο;
Ενα εκατομμύριο «κοπρίτες»-δημόσιοι υπάλληλοι είναι δυσβάσταχτος αριθμός για να ψωμίζεται από μια χώρα, υπό πτώχευση, όπως η Ελλάδα. Δημόσια υβρίζει ο κ. αντιπρόεδρος-«Μαζί τα φάγαμε» και όχι εντός του πολυτελούς οίκου του, εις επήκοον της συζύγου, των τέκνων και του υπηρετικού του προσωπικού. Επομένως, δημόσια αναλαμβάνει και το κόστος των ύβρεών του. Ωστόσο, οι ατυχείς «κοπρίτες»-δημόσιοι υπάλληλοι εκπροσωπούνται από ευτυχείς «κοπρίτες»-συνδικαλιστές ΠΑΣΟΚους! Ετσι εξηγείται ότι η χθεσινή τους ανακοίνωση ήταν γραμμένη περίπου ως εάν ο κ. αντιπρόεδρος-«Μαζί τα φάγαμε» έκανε κάποιες γενικότερες διαπιστώσεις που αφορούσαν στον... καιρό. Τουλάχιστον, όταν ο κ. αντιπρόεδρος- «Μαζί τα φάγαμε» εξύβρισε τους στρατιωτικούς, ο αρμόδιος υπουργός Ευ. Βενιζέλος τού έδωσε την πρέπουσα απάντηση.
Ο κ. Ι. Ραγκούσης ποιεί τη νήσσαν. Δεν θέλω να πιστέψω ότι συμφωνεί με την αντιπροέδρεια γενίκευση, όχι μόνον γιατί η συντριπτική πλειονότητα των δημόσιων υπάλληλων ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ, ως «κοπρίτες» διορισθέντες επί ΠΑΣΟΚ, αλλά και γιατί ο ίδιος συνεργάστηκε με τους συνδικαλιστές-«κοπρίτες» προκειμένου να αναδειχθεί ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου. Αλήθεια, οι βουλευτές που προέρχονται από την ΑΔΕΔΥ πώς νιώθουν ως «κοπρίτες»;

ΛΕΝΕ υπουργοί και βουλευτές «γραφικός ο Πάγκαλος. Εσείς δεν τον ξέρετε;» και ξεπερνούν, μειδιώντες, τα σχετικά σχόλια. Αν ο κ. αντιπρόεδρος-«Μαζί τα φάγαμε» είναι γραφικός, πόσο γραφικότεροι είναι οι ανεχόμενοι το υβρεολόγιό του, στο οποίο επανέρχεται, σταθερά, σε κάθε δημόσια εμφάνισή του; «Γιατί τον καλείτε;», ρώτησα συνάδελφο πρωινής εκπομπής. «Τον κάνουμε χάζι», μου απάντησε. «Εχει σημασία ΠΟΙΟΣ μιλάει», σχολίασε πρωτοκλασάτος υπουργός. Αυτό λέμε κι εμείς: Μιλάει ο κ. αντιπρόεδρος-«Μαζί τα φάγαμε» της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου, σε μια περίοδο που οι Πολίτες βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης!
πηγή: e-typos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου