Προπηλακισμός Σιμίτη

ΜΕΤΑ τον ξυλοδαρμό του Κωστή Χατζηδάκη, παραλίγο να έχουμε κι άλλο παρόμοιο περιστατικό, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Κώστα Σημίτη!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τετάρτης (26/1), καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός διέσχιζε τα Προπύλαια μαζί με τα σκυλιά του....
... έπεσε πάνω σε ομάδα αντιεξουσιαστών (γύρω στα 50 άτομα), που είχαν βγει για μαζική αφισοκόλληση.

Το τι έγινε μόλις ο Σημίτης έγινε αντιληπτός δεν περιγράφεται. Οι αντιεξουσιαστές άρχισαν να τον βρίζουν και να τον φτύνουν, ενώ στη συνέχεια επιχείρησαν και να τον χτυπήσουν, αλλά επενέβησαν σωτήρια οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας και κατάφεραν να τον φυγαδεύσουν σε ισόγειο πολυκατοικίας της οδού Ακαδημίας. Εκεί παρέμειναν για δέκα λεπτά περίπου και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, τον οδήγησαν με ασφάλεια στο σπίτι του.

Αν και το περιβάλλον του πρώην Πρωθυπουργού χαρακτηρίζει το περιστατικό γεγονός «δίχως ιδιαίτερη σημασία», η πραγματικότητα είναι ότι έχει θορυβηθεί σύσσωμη η ελληνική πολιτική σκηνή, αφού οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η οργή του κόσμου ξεχειλίζει και, βλέποντας τέτοιου είδους επεισόδια να επαναλαμβάνονται, φοβούνται μήπως κάποια στιγμή υπάρξει και θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου