ALTER: Και πάλι σε αδιέξοδο ο τηλεοπτικός σταθμός .....

AΠΟ ΤΗΝ προηγούμενη βδομάδα άρχισε να διαφαίνεται το αδιέξοδο στον τηλεοπτικό σταθμό Alter.
Οι προσπάθειες που κατέβαλαν (από κοινού) οι τράπεζες και ο Γιώργος Κουρής, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα....

Μέχρι και χθες δεν είχε βρεθεί το πρόσωπο που θα αναλάμβανε να «τρέξει» το κανάλι για το επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως, πρώτη έχει αποκαλύψει η στήλη, από τις γιορτές μέχρι και σήμερα, προσεγγίστηκαν διάφορα πρόσωπα. Οι πιο ικανοί για το συγκεκριμένο project θεωρούνταν οι Άγγελος Φιλιππίδης και Γιώργο Κορωνιάς. Ο πρώτος αρνήθηκε άμεσα την πρόταση, ενώ για τον δεύτερο υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις.

Το τηλεφώνημα στον Σόμπολο

Το θέμα είναι ότι το Alter, μέχρι και χθες δεν είχε καταβάλει τους μισθούς στους εργαζόμενους, οι οποίοι ετοιμάζονται να προχωρήσουν την επόμενη βδομάδα σε κινητοποιήσεις. Στο μεταξύ χθες, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Γιώργος Κουρής, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα, που συνδέονται με τις εξελίξεις στο κανάλι.

Ο μεγαλομέτοχος του Alter, φέρεται να είπε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, ότι εγγυάται την καταβολή (τουλάχιστον) της μισθοδοσίας για τρεις τουλάχιστον μήνες. Ο Κουρής, όμως, έθεσε ως προϋπόθεση να αρθεί η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών των μετόχων του Alter. Ζήτησε, από τον Σόμπολο να παρέμβει (και να πιέσει) προς αυτή την κατεύθυνση.
πηγή: kalodio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου