Γ.Καρατζαφέρης: «...οι πρόωρες εκλογές φαντάζουν ως μονόδρομος».

από το DefenceNet
«Για ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. Όχι τόσο από την ίδια την κρίση, αλλά κυρίως από την ακρισία που επιδεικνύει το ΠΑΣΟΚ. Τα πράγματα είναι κάπως συννεφιασμένα. Δεν έχει ανατείλει ακόμη ο ήλιος. Ο ελληνικός λαός δείχνει μια κόπωση. Ήρθε η ώρα των εκλογών».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, στην πρωινή εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
ΕΠΙΘΕΣΗ εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού για το θέμα συνεννόησης που έχει προκύψει με τον Στρος Καν. «Υπάρχει μία διαπίστωση για την πολιτική δολιότητα του κ. Παπανδρέου. Επιβεβαιώνεται αυτό που είχα πει και πριν καιρό στην εκπομπή σας, ότι το μνημόνιο δεν θα μπορούσε να είναι προϊόν ετοιμασίας και εργασίας μια εβδομάδος. Το μνημόνιο ήταν προϊόν προεργασίας μηνών».

ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ: «Θεωρώ ότι ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες της περιόδου Καραμανλή. Δεν βλέπω πως μπορεί να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της όταν δέχεται τέτοιο οικονομικό και κοινωνικό αποκλεισμό. Ζούμε την περίοδο όπου "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν" πράγματι. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι εκλογές φαντάζουν ως μονόδρομος».

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών υπογράμμισε ότι «το εκλογικό σώμα έχει κάθε δικαίωμα να αποφασίσει για μια πιο στιβαρή, αποφασιστική και αποτελεσματική κυβέρνηση. Τις περισσότερες φορές, το αισθητήριο του λαού δεν κάνει λάθος, δεν πέφτει έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου