«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να ληστεύει το λαό» - Με αυτό το σύνθημα αποδοκίμασαν τον Παπανδρέου στο Βερολίνο!

ΕΝΤΟΝΕΣ αποδοκιμασίες εισέπραξε ο πρωθυπουργός από τους ομογενείς φοιτητές στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια διάλεξης του Γιώργου Παπανδρέου στο πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου, οι φοιτητές τον διέκοπταν επανειλημμένα με συνθήματα και έντονες αποδοκιμασίες εναντίον της κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και της αστυνομίας.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να ληστεύει το λαό», ήταν ένα από τα πολλά συνθήματα που ακούστηκαν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επιχειρήθηκε, χωρίς επιτυχία, να ξεδιπλωθούν και δύο αντικυβερνητικά πανό.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ο Παπανδρέου παρότρυνε τους φοιτητές να τον ακούσουν και μετά να διαμαρτυρηθούν, ωστόσο η διάλεξη συνεχίστηκε μόνο μετά την απομάκρυνση των φοιτητών από την αίθουσα.

«Η δημοκρατία δεν είναι εύκολη», είπε ταραγμένος ο ΓΑΠ όταν αποχωρούσαν οι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές από την αίθουσα, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι «κανείς δεν είναι λέει ότι είναι εύκολη υπόθεση οι αλλαγές που κάνουμε στην Ελλάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι να το υποστούμε» και τέλος σημείωσε πως «μακάρι η διαμαρτυρία από μόνη της να έλυνε το πρόβλημα στην Ελλάδα».

Οι τριγμοί για τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση πληθαίνουν επικίνδυνα και αρχίζει σιγά-σιγά να «μυρίζει» εκλογές! Το κακό, ωστόσο, δυστυχώς έχει γίνει ήδη με την υπογραφή του Μνημονίου...

Βίντεο  http://www.youtube.com/watch?v=w8d9r1rOz6o

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου