Αλέξης Τσίπρας: Έρχεται μεγάλη κοινωνική αναταραχή...

ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ υποστήριξή του στο κίνημα των πολιτών που αρνούνται να πληρώσουν διόδια και εισιτήρια εκφράζει μέσω της συνέντευξής του στο περιοδικό «Επίκαιρα» που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, κατηγορεί την κυβέρνηση πως γίνεται συκοφάντης των πολιτών χαρακτηρίζοντάς τους ως «τζαμπατζήδες», ενώ θεωρεί συμμέτοχους, εμμέσως πλην σαφώς, σε αυτή την εκστρατεία κατασυκοφάντησης και τα ΜΜΕ που σχετίζονται με τις κοινοπραξίες δρόμων.

ΓΙΑ ΤΗΝ υπόθεση των μεταναστών ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στα «Επίκαιρα» ξεκαθαρίζει ότι «δεν υποκινήσαμε τίποτα απολύτως. Συμπαρασταθήκαμε σε ανθρώπους που αγωνίζονται για ζωή και αξιοπρέπεια και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε», ενώ για την λαθρομετανάστευση σημειώνει ότι «όλοι όσοι μπαίνουν στη χώρα έχουν το ανθρωπιστικό δικαίωμα σε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, μέχρι να ξεκαθαριστεί το νομικό καθεστώς παραμονής τους».

ΕΝΤΥΠΩΣΗ προκαλεί και η εκτίμησή του να υπερασπιστεί την πρόσφατη πρωτοβουλία της Σοφίας Σακοράφα, την οποία χαρακτηρίζει «εξαιρετική» πρόταση, ενώ, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, καλεί το σύνολο των κομμάτων της Αριστεράς να την υποστηρίξει.
πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου