Το CRASH κυκλοφορεί και ξαναχτυπά … αφοπλιστικά

Στο CRASH που κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου (Τεύχος Μαρτίου) ο Γιώργος Τράγκας ξεφυλλίζει τις αναμνήσεις του μοναδικού πολιτικού στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, που μετέφερε ένα εκατομμύριο μάρκα μίζα στα γραφεία του κόμματός του, του ΠΑΣΟΚ. Ο Γ. Τράγκας περιγράφει μια δίωρη συνάντηση που είχε με τον Θεόδωρο Τσουκάτο, το δεξί χέρι επί σειρά ετών του πρώην πρωθυπουργού. Οι δυό τους ήπιαν έναν «πρωινό καφέ», διαφορετικό από εκείνους στο Μαξίμου, στον οποίο ο άνθρωπος που έστησε το δίκτυο επικοινωνίας του Σημίτη και που οργάνωσε ουσιαστικά δύο επιχειρήσεις για να γίνει δύο φορές πρωθυπουργός ......
μιλάει για τις απόψεις του, για τη Siemens, τις μεταφορές των χρημάτων στο ΠΑΣΟΚ και στα άλλα κόμματα, τους σπόνσορες και την καθιερωμένη πρακτική που παρέλαβε κι ακολούθησε. Μιλάει για τις κουβέντες που είχε με το Σημίτη, για το παιχνίδι που παιζόταν στο Χρηματιστήριο, τις εκλογές του 2000 και τις ίντριγκες στο Μαξίμου που οδήγησαν στην απομάκρυνσή του στις 28 Δεκεμβρίου του 2000.

ΕΠΙΣΗΣ, στο CRASH μετά από πολύ καιρό, κεκλεισμένων των θυρών, η Ντόρα Μπακογιάννη λέει στον Γ. Τράγκα και λέει όσα δεν είπε ποτέ για την πολιτική και την προσωπική ζωή της. Για το μαύρο και ύποπτο χρήμα που ρέει στα μεγάλα κόμματα, για τις σχέσεις της με τον πατέρα της, το Σαμαρά και την βεντέτα μαζί του, τον Καραμανλή, εκείνους που έκαναν τα «ντοράκια» και μετά παρέμειναν στη Νέα Δημοκρατία, για τον Παπανδρέου, για το WikiLeaks και πόσα ακόμα τηλεγραφήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια, για τις σχέσεις της με τους αμερικανούς. Μια συνέντευξη που θα κουβεντιάζεται για καιρό.

ΑΚΟΜΗ στο CRASH που κυκλοφορεί, όλα τα μυστικά ραντεβού του Σημίτη και του Γιώργου με την Goldman Sachs. Πώς στήθηκε το παιχνίδι με τα κρυφά χρέη, πώς υπερδανείστηκε η χώρα και πώς έφτασε σ’ αυτή την κατάσταση.

ΕΠΙΣΗΣ, μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, που αποκαλύπτει πώς λειτουργούν οι Εξεταστικές Επιτροπές στη Βουλή και πόσο ανεξάρτητες είναι. Στο CRASH του Μαρτίου θα βρείτε μια συγκλονιστική έρευνα για τις υποκλοπές στην Ελλάδα. Ποιοι και πώς παρακολουθούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή. Σ’ αυτό το απολαυστικό τεύχος του Μαρτίου που κυκλοφορεί την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, θα διαβάσετε ακόμη συνεντεύξεις που θα συζητηθούν με τη Λούκα Κατσέλη, τον Κώστα Χατζηδάκη και τον Πάνο Καμένο. Επίσης, για πρώτη φορά στον αέρα, όλο το κείμενο της εμπιστευτικής συμφωνίας συμβιβασμού Χριστοφοράκου-Siemens που αποκαλύπτει πόσοι λογαριασμοί με χρήματα έχουν μείνει «ορφανοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου