Καρατζαφέρης: "Eπιστροφή της εντολής διοργάνωσης των Μεσογειακών"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΛΑΟΣ επιμένει η Ελλάδα να ζητήσει επιστροφή της εντολής διοργάνωσης των Μεσογειακών αγώνων του 2013 σε Βόλο και Λάρισα, για λόγους τουριστικής προβολής.
Κόντρα ξέσπασε την Παρασκευή στην Βουλή ανάμεσα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, και τον αρμόδιο υπουργό Παύλο Γερουλάνο.

Ο Γ. Καρατζαφέρης επιμένει ότινη Ελλάδα πρέπει να ζητήσει επιστροφή της εντολής διοργάνωσης των Μεσογειακών αγώνων του 2013 σε Βόλο και Λάρισα, για λόγους τουριστικής προβολής, ενώ από την πλευρά του ο κ. Γερουλάνος χαρακτήρισε ''ληστρική'' την σύμβαση που υπέγραψε το 2007 στην Πεσκάρα της Ιταλίας η τότε κυβέρνηση.

Ο υπουργός Τουρισμού κι Αθλητισμού τόνισε ότι το κόστος που είχε υποσχεθεί η επιτροπή διεκδίκησης ήταν εξαπλάσιο από εκείνο παρεμφερών διοργανώσεων, λέγοντας πως η Ελλάδα, παρά την μείωση του προϋπολογισμού στο ένα τρίτο εγγυόταν την εκτέλεση μιας άρτιας διοργάνωσης, μόνο που ως φαίνεται, πιθανότατα για άλλους λόγους, αυτή η μείωση χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για να της αφαιρεθούν οι Αγώνες.
πηγή: Ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου