Δίγλωσσος, ανιστόρητος και μεροληπτικός ο πρωθυπουργός στις χθεσινές του ομιλίες….

ΧΘΕΣ, η διγλωσσία και το θράσος του πρωθυπουργού υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με διαφορά ελαχίστων ωρών εξέφρασε δύο διαμετρικά αντίθετες τοποθετήσεις σχετικά με το προωθούμενο από το γερμανο-γαλλικό άξονα «Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας».

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στη ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, στις 11 το πρωί, έμμεσα επιδοκίμασε το Συμφώνου Ανταγωνιστικότητας Μερκελ-Σαρκοζί, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στις 7 το απόγευμα, στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον αρχηγό του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος Πολ Νίρουμ Ράσμουσεν καταδίκασε(!) το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας ως συντηρητικό(!)
Τα συμπεράσματα δικά σας καθώς και η απορία μου μεγάλη για την τελική θέση Παπανδρέου στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ την 25 του Μάρτη.

Οι έλληνες πρόσφυγες της Μικρασιατικής καταστροφής του 1922 στο ίδιο «σακί» με τους εισβολείς-λαθρομετανάστες του 2011!

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ο ανιστόρητος πρωθυπουργός είχε το θράσος να ταυτίσει τους έλληνες πρόσφυγες της Μικρασιατικής καταστροφής του 1922, οι οποίοι διωγμένοι από τις ορδές των τούρκων βρήκαν καταφύγιο στην πατρίδα τους, με τους σημερινούς εισβολείς- λαθρομετανάστες, όλους αυτούς τους παράνομους φυγόδικους-δραπέτες της τριτοκοσμικής διεθνούς του εγκλήματος και της παρανομίας.
- ΑΙΣΧΟΣ! Κύριε Παπανδρέου. ΑΙΣΧΟΣ και ΟΝΕΙΔΟΣ!

Πιο συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ανάφερε « … θα θυμίσω μια άλλη ιστορική εποχή κρίσης επί Ελευθερίου Βενιζέλου, διεθνή κρίση του 1929, χρεοκοπία επί θύρες, αντιπολίτευση σε ακραία πόλωση, ενσωμάτωση των προσφύγων, σήμερα μετανάστες (!...) και έκανε τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις που άλλαξαν  τη χώρα....».
Αυτά ειπώθηκαν κάτω από ευτυχώς ελάχιστα χειροκροτήματα επιδοκιμασίας κάποιων εγκάθετων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Το Πατριωτικό-ιστορικό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ; Και εάν ναι, τι έχει να μας πει για την παραπάνω τοποθέτηση του αρχηγού του;

Υπάρχουν «υπόχρεοι πληρωμής» και στο πράσινο στρατόπεδο Κε Παπανδρέου...

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο αμερόληπτος…. Παπανδρέου διαμαρτυρόμενος για την κριτική που του ασκήθηκε για την συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΝΤ Στρος Καν αμέσως μετά την εκλογή του το 2009, είπε «… έψαχνα χρήματα για τη χώρα μου…» και αναρωτήθηκε μετά «… αν δεν γινόταν αυτό, ποιος θα πλήρωνε, ο Καραμανλής, ο Σαμαράς, ο Ρουσόπουλος, ο Αλογοσκούφης, ο Βουλγαράκης; «Ποιος; ......».

Θα του υπενθυμίσω ότι «υπόχρεοι πληρωμής» είναι επίσης και οι κ.κ. Σιμίτης, Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος και άλλα πράσινα … λουλούδια του κόμματός του.
Ανανέωση 5/3/2011-19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου