Με ποιους συναντήθηκε ο Βενιζέλος…

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, πολλοί ήταν εκείνοι που… δεν πήγαν στις δουλειές τους, αλλά ανά «συντροφιές» είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση σε καφέ του κέντρου της Αθήνας, προκειμένου να συζητήσουν τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και τις κοινοβουλευτικές μάχες που έχουν μπροστά τους.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «Statesmen», μια τέτοια συνάθροιση είχε ως συμμετέχοντες τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Κώστα Καρτάλη και τον Νάσο Αλευρά, σε καφέ της περιοχής του Κολωνακίου. Οι δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ανήκουν παραδοσιακά στον πυρήνα των στελεχών που βρίσκονται στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν διατυπώσει δημοσίως τις διαφωνίες ή τις διαφορετικές προσεγγίσεις τους για ένα νομοσχέδιο το οποίο προωθεί η Κυβέρνηση.

Έτσι και αυτή τη φορά, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις υπό ψήφιση ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου που προωθεί ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και για το οποίο έχουν εκφράσει σοβαρές ενστάσεις και αντιρρήσεις πολλά μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Πολλοί μάλιστα βουλευτές έχουν φτάσει μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου, με προειδοποιητικές οχλήσεις προς τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.
πηγή: Statesmen

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου