ALTER:«Επανέρχεται» – Κινητοποιήσεις σε ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1

ΖΩΝΤΑΝΟ τηλεοπτικό ενημερωτικό πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει να μεταδίδει το Alter από σήμερα Δευτέρα. Οι τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού αποφάσισαν την αναστολή της επίσχεσης εργασίας ύστερα από τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης του καναλιού για την εξόφληση των δεδουλευμένων μέχρι τις 21 Απριλίου.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, από τα συνδικαλιστικά σωματεία αποφασίστηκαν δυο 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1, εκτός της τετραήμερης που έχει κηρυχθεί για αυτή την εβδομάδα.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΙΤΑ και ΕΤΕΡ κατ’ εντολή και εξουσιοδότηση των Γενικών Συνελεύσεών τους, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, το διοικητικό προσωπικό και τους τεχνικούς, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, από τις 6 το πρωί της Τρίτης, 5 Απριλίου έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης 6 Απριλίου ζητώντας, την άμεση ανάκληση των απολύσεων και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων.

ΑΚΟΜΗ, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ύστερα από την καταχρηστική απόλυση από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 των δημοσιογράφων Αργυρούς Κράια και Άντζελας Καραγεώργου, οι οποίες εργάζονταν στον σταθμό για περισσότερο από 10 χρόνια, αποφάσισε την κήρυξη απεργίας, η οποία θα ακολουθήσει την γενική απεργία, που έχει κηρυχθεί για τις 7, 8, 9 και 10 Απριλίου.
το ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου