Τ.Κουΐκ: «Κατάντησε τη ΝΔ, ΠΟΛ. ΑΝ»

ΤΗΝ ΩΡΑ που η κυβέρνηση καταρρέει και δημοσκοπικά και στην συνείδηση των πολιτών, η ΝΔ βυθίζεται αντίστοιχα χωρίς να έχει τελειωμό η κατηφόρα της από μήνα σε μήνα.
Ο Αντώνης Σαμαράς που στάθηκαν στην ουρά για ώρες ολόκληρες πάνω από 800 χιλιάδες νεοδημοκράτες για να τον κάνουν αρχηγό αποδεικνύεται προς το παρόν ότι δεν αντέχει τον ρόλο του.

Η ΝΔ, πολύ περισσότερο για τους συνεργάτες που έχει γύρω του, είναι ένα μόρφωμα της Πολιτικής Άνοιξης και σε πολλές των περιπτώσεων ένα δεκανίκι του Γιώργου Παπανδρέου, αφού η αντίδραση στην μνημονιακή δολοφονία της Ελλάδας είναι μια πίεση που απλά εξαντλείται σε λόγια και μόνο λόγια μέσα στη Βουλή ή σε διάφορες συνεντεύξεις και ομιλίες.

Ο Αντώνης Σαμαράς δίνει σαφώς την εντύπωση ότι δεν επιθυμεί να πάρει στα χέρια του με τίποτα την εξουσία. Εξάλλου και ο υπαρχηγός του Ανδρέας Λυκουρέντζος το δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ΝΔ δεν επιθυμεί τις πρόωρες εκλογές γιατί αυτό θα προκαλέσει αστάθεια!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ το σύστημα Σαμαρά προτιμά την αστάθεια που έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα η μνημονιακή πολιτική Παπανδρέου από το να σηκωθεί να φύγει από την εξουσία δίνοντας την ευκαιρία για την εφαρμογή άλλων οικονομικών προγραμμάτων από άλλα πολιτικά σχήματα όπως αυτό τη ΝΔ.

ΜΑΛΙΣΤΑ δεν με κωλύει σε τίποτα να αποκαλύψω ότι ένα από τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης μου έλεγε πριν λίγες εβδομάδες: «Θυμάσαι τι έγινε στην Αργεντινή; O Mένεμ έφερε το ΔΝΤ όπως και ο Παπανδρέου, αλλά ο Ρούα που τον διαδέχθηκε για να γλιτώσει τη χώρα έφυγε και αυτός κυνηγημένος και μάλιστα με ελικόπτερο. Ο Σαμαράς δεν θέλει να γίνει Ρούα…»

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας δεν έχουμε να κάνουμε να θαρραλέους πολιτικούς, αλλά με λαγούς που τρέχουν να κρυφτούν.

Τέρενς Κουΐκ στο NewsBomb

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου