Βενιζέλος προς Γιώργο: «Δεν θα μου κλείσεις το στόμα»

ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ θέμα δημιουργήθηκε πριν από λίγη ώρα με την απάντηση που έδωσε ο υπουργός Άμυνας κ. Βαγγέλης Βενιζέλος σε δημοσίευμα των ΝΕΩΝ σήμερα ότι, ο πρωθυπουργός του ζήτησε την περασμένη Τρίτη να ανασκευάσει δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Το θέμα ξεκίνησε την Τρίτη βράδυ όπου λίγο πριν αρχίσει η άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους για την ανάγκη να υπάρξει ένα διευθυντήριο ουσιαστικό στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ουσιαστικά με τη δήλωση αυτή ο κ. Βενιζέλος μιλούσε για νέα νέο είδος διακυβέρνησης της χώρας.

Αυτό το έμαθε ο κ. Παπανδρέου, έγινε έξαλλος από θυμό και τον κάλεσε αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο ζητώντας του να ανασκευάσει αυτές τις δηλώσεις.

Όπως γράφουν τα ΝΕΑ σήμερα, ο Βενιζέλος προσπάθησε να του εξηγήσει κάποια πράγματα και έξαλλος ο Γιώργος Παπανδρέου του είπε «δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις τίποτα ή ανασκευάζεις, ή τελειώσαμε.»

Στη συνέχεια πράγματι ο Βενιζέλος έκανε μια προσπάθεια να εξηγήσει στους δημοσιογράφους τις δηλώσεις του και ότι αυτές αφορούσαν το γενικό πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα.

Πριν λίγη ώρα ο Βενιζέλος απαντώντας στο δημοσίευμα των ΝΕΩΝ τονίζει ότι, δεν εξαρτάται η πολιτική του παρουσία και η υπουργική του θέση από την προσπάθεια οποιουδήποτε να παρέμβει στις δηλώσεις του και ότι θα μιλάει αυτός ελεύθερα όπως το έκανε πάντα.

Αυτό είναι το νόημα των δηλώσεων Βενιζέλου που είναι προφανές πως απευθύνεται στον Γιώργο Παπανδρέου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr ενώ ο κ. Παπανδρέου ήταν αποφασισμένος να ορίσει τον κ. Bενιζέλο νέο «τσάρο» της οικονομίας το γεγονός αυτό έχει «δηλητηριάσει» τις σχέσεις των δυο πολιτικών ανδρών και ο κ. Βενιζέλος, όπως αναφέρουν στελέχη του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, «μπαίνει στον πάγο» για το επόμενο διάστημα.