Το Alter στο άρθρο 99

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο τηλεοπτικό πεδίο. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι το Αlter μπαίνει τελικά στο άρθρο 99 με απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου που εξέτασε την αίτηση που είχε καταθέσει πριν από καιρό ο τηλεοπτικός σταθμός.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ αυτή του δικαστηρίου δίνει ανάσα στο κανάλι αλλά έχουν το... δικό τους ενδιαφέρον οι εξελίξεις που θα «τρέξουν» την αμέσως επόμενη χρονική περίοδο. Και αυτό γιατί στο Alter θα μπουν, όπως έχουν δηλώσει, οι επενδυτές του Argo fund που πρέπει να βρουν τρόπο ώστε να μειώσουν όλα τα έξοδα του καναλιού, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξουν απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό. Ο αριθμός των οποίων μένει να διαπιστωθεί...

ΣΥΜΦΩΝΑ, πάντως, με όσα έχουν δηλώσει οι άνθρωποι του καναλιού στο δικαστήριο, υπάρχει επιχειρηματικό πλάνο, που επιτρέπει τη βιωσιμότητα του καναλιού και βασίζεται αφενός στην κεφαλαιοποίηση των χρεών και αφετέρου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με νέο επενδυτή, που έχει ήδη πραγματοποιήσει διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζουν ότι από το 2013 ο τηλεοπτικός σταθμός θα είναι κερδοφόρος με την περιστολή του κόστους και των λειτουργικών του εξόδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου