Σε αναζήτηση αχυρανθρώπου…

γράφει ο Σπύρος ΓΚΑΝΗΣ
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ εικοσιτετράωρα ο ελληνικός λαός είναι θεατής μιας παράλογης διαδικασίας που εξελίσσεται σε βάρος των συμφερόντων της πατρίδας του με αντικειμενικό σκοπό την ναρκοθέτηση των όποιων δημοκρατικών εξελίξεων για την απαγκίστρωση της χώρας από τα δεσμά της οικονομικής κατοχής. 

ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ της ΕΕ έσυρε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια «παρά φύση» συναίνεση και αποδοχή συγκυβέρνησης προσπαθεί τώρα να επιβάλλει έναν αχυράνθρωπο-πρωθυπουργό προκειμένου να προωθήσει και εξασφαλίσει τα συμφέροντα των «δάνειων δυνάμεων», έτσι το τελευταίο εικοσιτετράωρο παρακολουθούμαι την πολιτική και επιχειρηματική ελίτ της χώρας να έχει επιδοθεί σε μια επιχείρηση ανάσυρσης… «πτωμάτων» του παρελθόντος προκειμένου να ικανοποιήσουν τις επιταγές του Βερολίνου, του ΔΝΤ και των παρατραπεζικών συμφερόντων.

ΠΡΩΗΝ τραπεζίτες και υπουργοί, υπόλογοι στην συνείδηση του λαού  για σκάνδαλα του παρελθόντος  όπως του Χρηματιστηρίου, σκάνδαλο «Κοσκωτά», την «δημιουργική λογιστική» των κυβερνήσεων Σημίτη κ.α., προβάλουν από την πολιτική ελίτ και τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ σαν σωτήρες λες και δεν υπάρχουν μεταξύ των 10 εκ. Ελλήνων έντιμοι, προβεβλημένοι και ικανότατοι  πολιτικοί και επιστήμονες να ηγηθούν μιας ελληνοκεντρικής προσπάθειας ανασυγκρότησης της χώρας και εξόδου από την κρίση.

ΤΟ «πολιτικό πτώμα», Γ. Παπανδρέου, από το παρασκήνιο συνεχίζει να κινεί τα νήματα μιας εθνοκτόνου πολιτικής που επιδιώκει να δώσει την χαριστική βολή στην ψυχορραγούσα πατρίδα με την οριστική υποδούλωση της χώρας στις δυνάμεις της γερμανοευρωπαϊκής νέο-κατοχής .

ΜΕ ΤΟΝ Λ. Παπαδήμο, τον Ν. Διαμαντούρο, τον Π. Ρουμελιώτη ή οποιονδήποτε άλλο «αχυράνθρωπο»-πρωθυπουργό ο στόχος είναι ένας η κύρωση και εφαρμογή της νέας Δανειακής Σύμβασης που απορρέει από τη Συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και το υπό εκκολάψει νέο Μνημόνιο.

Φύλακες γρηγορείτε!...    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου