01/22/11

ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Ecofin και Eurogroup προ ημερών κατέληξαν χωρίς την πολυαναμενόμενη (από την κυβέρνηση) επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ της τρόικας από τα 5 χρόνια που ισχύει σήμερα στα 11 χρόνια.

Θ. Πάγκαλος
ΕΓΓΡΑΦΟ της εισαγγελίας έφτασε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, με το ερώτημα της άρσης της ασυλίας του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου.
Η υπόθεση αφορά τις δημόσιες δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης εναντίον του κ. Ανδρέα Κουτούπη που είχε προταθεί για τη θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Οικονομικών.

ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ότι η Ελλάδα, προκειμένου να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών, θα πρέπει, ως αντάλλαγμα για τα δάνεια που λαμβάνει, να υποθηκεύσει περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου -όπως τα... ελληνικά νησιά- διατυπώνει, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου IWH, Ούλριχ Μπλουμ.

ΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφορίες του liako.gr παραγγέλθηκε χαρτί για ψηφοδέλτια.
Εφόσον οι εκλογές γίνουν πριν κλείσει το 18μηνο από τις προηγούμενες, θα γίνουν χωρίς σταυρό, πράγμα που ενισχύει τη θέση των κομματαρχών και βεβαίως ισχύει η λίστα. Όποιος είναι καλό παιδί, μπαίνει σε εκλόγιμη θέση...

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.