01/27/11

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το κύμα των διαμαρτυριών στην Αίγυπτο παρά την απαγόρευση των διαδηλώσεων. Φαίνεται ότι πρόκειται για ένα ευρύ κίνημα πολιτών με μεγάλη κοινωνική και πολιτική συναίνεση.
Η κατάσταση στην Αίγυπτο παραμένει τεταμένη. Χιλιάδες άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους και διαδηλώνουν εναντίον της κυβέρνησης Μουμπάρακ ζητώντας την παραίτησή του......

«Τα σχέδια που έχουν διατυπωθεί μέχρι στιγμής για την αναδιάρθρωση στην Ελλάδα δεν αρκούν, η Ε.Ε. αναζητεί ήδη νέα εργαλεία για να μειωθεί το βάρος των χρεών», υποστηρίζει η γερμανική οικονομική επιθεώρηση Handelsblatt.

ΜΕΤΑ τον ξυλοδαρμό του Κωστή Χατζηδάκη, παραλίγο να έχουμε κι άλλο παρόμοιο περιστατικό, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Κώστα Σημίτη!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τετάρτης (26/1), καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός διέσχιζε τα Προπύλαια μαζί με τα σκυλιά του....

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ μετά τη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου θα αποδεχθεί κατ’ αρχήν τους γερμανικούς όρους, αλλά αμέσως θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, προκειμένου να αποσπάσει νέα εντολή διακυβέρνησης και να συγκαλέσει τη Βουλή για αναθεώρηση του Συντάγματος.

ΕΓΓΡΑΦΟ απέστειλαν πριν από λίγο οι πρυτανικές αρχές προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράϊκου με το οποίο ζητείτατι η έγκρισή της για να γίνει επέμβαση της αστυνομίας στους υπό κατάληψη χώρους της Νομικής από λαθρομετανάστες.

Η ΣΥΝΕΧΗΣ αύξηση της σηµασίας της Κίνας, της χώρας µε τη δεύτερη µεγαλύτερη οικονοµία στον κόσµο (µετά τις ΗΠΑ), αλλά και η δηµιουργία θέσεων εργασίας, τώρα που η παγκόσµια ανάκαµψη αρχίζει να εµπεδώνεται, συζητήθηκαν χθες από επιχειρηµατίες, πολιτικούς και κοινωνικούς ακτιβιστές κατά την πρώτη ηµέρα του 41ου Παγκόσµιου Οικονοµικού Φόρουµ στο Νταβός της Ελβετίας.

η τουρκική φρεγάταYildirim
ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ την ίδια πορεία που είχε ακολουθήσει πριν δύο εβδομάδες το τουρκικό υποβρύχιο που εντοπίστηκε στις 13 Ιανουαρίου ανατολικά-βορειοανατολικά της Κέας, η τουρκική φρεγάτα TCG F-243 "Yildirim", κλάσης MEKO-200T (φωτό), μέσα στη νύχτα απέπλευσε από τα Δαρδανέλλια και έφτασε περίπου στην ίδια περιοχή ανατολικά βορειοανατολικά της Κέας σήμερα τα ξημερώματα.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.