02/06/11

ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ γεωμετρικής προόδου φουντώνει το Κίνημα εναντίον της Κάρτας του Πολίτη.
Τριάντα χιλιάδες κόσμου (ίσως και πιο πολύ), ξεχειλισμένος από φλογερό πάθος αγωνιστικότητας, κατέκλυσε την Πλατεία Συντάγματος!!!

AΠΟ ΤΗΝ προηγούμενη βδομάδα άρχισε να διαφαίνεται το αδιέξοδο στον τηλεοπτικό σταθμό Alter.
Οι προσπάθειες που κατέβαλαν (από κοινού) οι τράπεζες και ο Γιώργος Κουρής, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα....

Ο ΜΕΓΑΛΟΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Τζορτζ Σόρος μιλώντας στην 47η Διάσκεψη του Μονάχου επισήμανε ότι η κρίση δεν έχει ξεπεραστεί και πρέπει η ΕΕ να διορθώσει λάθη στους υπό διαμόρφωση μηχανισμούς για την αντιμετώπιση μελλοντικών κρίσεων στην Ευρωζώνη.

γράφει ο Γιώργος Κοσμόπουλος *
ΞΕΧΑΣΕ ότι αυτός και οι όμοιοί του απολαμβάνουν τσάμπα προνόμια που εμείς οι φορολογούμενοι πληρώνουμε. Παρέλειψε να πεί επίσης για τους μεγάλους τσαμπατζήδες, τους νταβαντζήδες.. όταν χθές επανήλθε στα ελεγχόμενα ΜΜΕ, αποκαλώντας για μία ακόμη φορά τζαμπατζήδες τους φυσικούς ιδιοκτήτες των δρόμων, των νοσοκομείων και των συγκοινωνιων.....

ΑΛΛΗ μια σύνοδος κορυφής έλιξε χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα καθώς το τελικό ανακοινωθέν αναφέρει μεν ότι θα υπάρξει πακέτο λύσης, οι λεπτομέρειες όμως θα ανακοινωθούν τον Μάρτιο.
Γαλλία και Γερμανία προσήλθαν στο τραπέζι με κοινό σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης, όμως συνάντησαν πολλά βέτο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία.

Μάνος Σιγανός 
Δημοσιογράφος
«Οικονομική πολιτική σημαίνει: Αν κινείται φορολόγησέ το, αν συνεχίζει να κινείται ρύθμισέ το νομοθετικά, αν σταματήσει να κινείται επιδότησέ το», είχε πει ο Ρόναλντ Ρίγκαν.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ οικονομία - και νομίζω πως αυτό είναι κοινή αποδοχή σήμερα - βρίσκεται στη φάση της ακινησίας. Και ενώ η πιο λογική λύση θα ήταν κάποιος να της δώσει μια ώθηση......

της Σοφίας Βούλτεψη
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ απειλητικές οι συζητήσεις και οι δηλώσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, την ώρα που στην ΕΕ προχωρούν προς κάποιο είδος συντονισμού ενεργειών για την αντιμετώπιση των δημοσιονομικών προβλημάτων της ευρωζώνης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΛΑΟΣ επιμένει η Ελλάδα να ζητήσει επιστροφή της εντολής διοργάνωσης των Μεσογειακών αγώνων του 2013 σε Βόλο και Λάρισα, για λόγους τουριστικής προβολής.
Κόντρα ξέσπασε την Παρασκευή στην Βουλή ανάμεσα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, και τον αρμόδιο υπουργό Παύλο Γερουλάνο.

γράφει ο Γιώργος Κύρτσος
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ του χρόνου ενισχύεται η εντύπωση ότι τα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη έχουν χάσει τον έλεγχο των οικονομικών, κοινωνικών εξελίξεων. Η οικονομική πολιτική που εφαρμόζεται οδηγεί στην ενίσχυση των φαινομένων ύφεσης, ενώ η διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση Παπανδρέου προκαλεί εντυπωσιακή εξασθένιση της κοινωνικής συνοχής.

Μοχάμεντ Ελ Εριάν
ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ την Ελλάδα από μέρος του χρέους της, καθώς το πρόγραμμα περικοπών που ακολουθεί η χώρα αποθαρρύνει την οικονομική ανάπτυξη, ζητά από την Ε.Ε. ο διευθύνων σύμβουλος της Pimco.

ΥΠΕΡ της υπογραφής ενός μνημονίου με τους πολίτες, στη βάση μιας συναντίληψης της πραγματικής κατάστασης, μακριά από εκβιαστικά διλήμματα και λαϊκισμούς, τάσσεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του στον "Τύπο της Κυριακής".

ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ άνοιγμα των διοδίων προχώρησαν τα μέλη του κινήματος "Δεν Πληρώνω".
Από την επιτροπή αγώνα της περιοχής του Ωρωπού, ο Στρατής Λουπάτατζης, ο οποίος παραβρέθηκε στο άνοιγμα των διοδίων των Αφιδνών, τόνισε .....

ΟΞΥΝΕΤΑΙ η κόντρα του Ρ.Τ. Ερντογάν με τους Τουρκοκύπριους για το πρόσφατο συλλαλητήριο των τελευταίων κατά της οικονομικής πολιτικής της ηγεσίας τους και της Άγκυρας και στις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν που δημοσιεύουμε σε άλλο σημείο της πρώτης σελίδας, η τουρκοκυπριακή συνδικαλιστική πλατφόρμα που οργάνωσε τις πρώτες εκδηλώσεις, τώρα προγραμματίζει νέες για την Δευτέρα!

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.