02/20/11

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ότι οι εκλογές, όσο και αν διαψεύδονται, άλλο τόσο συζητούνται. Ο χρόνος διεξαγωγής τους αποτελεί καθημερινή συζήτηση μεταξύ των υπουργών και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Στην παρούσα χρονική περίοδο, κατά την οποία φυσικά και διαψεύδεται το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής σε κάλπες, κομβικό σημείο

ΟΞΥΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το θέμα της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην 3η σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
"Η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση ημιδιάλυσης και ημιπαράλυσης", είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:...

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ κρίσιμες καμπές της έως τώρα θητείας του διανύει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και καλείται να πορευτεί εν μέσω Συμπληγάδων με μια κυβέρνηση η οποία έδειξε το τελευταίο δεκαήμερο ότι πάσχει από εμφανές έλλειμμα συντονισμού με τις ορατές και υπόγειες αντιπαραθέσεις μεταξύ υπουργών να κυριαρχούν.

από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009, ούτε δύο μήνες αφότου ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ δημοσίως απέρριπτε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.(!....)

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.