03/14/11

Μέρκελ - Βεστερβέλε: Ύψιστη επιταγή
 η ασφάλεια του γερμανικού λαού
Η ΕΝΤΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση για το μέλλον της πυρηνικής ενέργειας έχει ήδη άμεσες επιπτώσεις στην κυβερνητική πολιτική: η Α. Μέρκελ ανακοίνωσε (16:00 η ώρα) την αναστολή της παράτασης λειτουργίας των πυρηνικών εργοστασίων
Η γερμανίδα καγκελάριος ανακοίνωσε την αναστολή της 12χρονης παράτασης που είχε δώσει το περασμένο φθινόπωρο η κυβέρνησή της στη λειτουργία των πυρηνικών εργοστασίων της χώρας.

Εφιαλτικά στοιχεία προκύπτουν από την απόρρητη έκθεσή ομάδας εργασίας επιτελών αξιωματικών του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Η έκθεση της ομάδας των επιτελών έχει τίτλο «Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα» και αποτυπώνει το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας μετά την οικονομική κρίση.

του Δημήτρη Καζάκη*
Η τελευταία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό απέδειξε με τον πιο καθαρό τρόπο την συνέργεια όλων στην πορεία της ελεγχόμενης χρεοκοπίας που έχει επιλεγεί για την χώρα και τον λαό της. Μπροστά στις κρίσιμες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής στις 11 και 25 Μαρτίου, ο πρωθυπουργός επεδίωξε και πήρε την συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων του κοινοβουλίου.

Ούτε στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε ο κύριος Νταβούτογλου να πραγματοποιήσει ανενόχλητος την Αυτοκρατορική του επίσκεψη. Με πρωτοβουλία κύπριων φοιτητών της ΠΕΟΦ και τη συμμετοχή Σπιθιστών και μελών του Άρδην και της Ρήξης, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Τουρκικό προξενείο.

Η ΤΡΟΙΚΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ. Μέχρι το 2023, οπότε και τοποθετείται η εξόφληση της τελευταίας δόσης από το ευρωπαϊκό δάνειο των 80 δισ. ευρώ, θα παραμείνουν στην Ελλάδα οι δανειστές, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν αποκλίσεις στα προγράμματα μείωσης του ελλείμματος και του χρέους. Η επιβολή νέων μέτρων είναι προδιαγεγραμμένη, πλέον των αποκρατικοποιήσεων και της αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.