03/25/11

ΑΠΟΦΑΣΗ – «βόμβα» του Ειρηνοδικείου του Μονάχου αποκαλύπτει ότι μέρος των 138 εκατ. ευρώ που καταβλήθηκαν στις εταιρείες των επιχειρηματιών κκ. Αλ. Αβατάγγελου και Μ. Ματαντού δόθηκαν ως μίζες σε ελληνικά υπουργεία, αλλά και στο Πολεμικό Ναυτικό της χώρας για την παραγγελία των υποβρυχίων.

«Είναι ή φαίνεσθαι: Έχει χρεοκοπήσει ήδη η Ελλάδα;», είναι ο τίτλος ανάλυσης της αυστριακής εφημερίδας Die Presse, στην οποία υπογραμμίζεται ότι υποτιμώνται τα μέτρα λιτότητας, αλλά και οι εκθέσεις του ΔΝΤ και της ΕΕ.
«Τα ΜΜΕ μεταφέρουν

Πορτογαλικό κοινοβούλιο
ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ της Πορτογαλίας βρίσκεται το μέλλον του Ευρώ. Το θετικό σενάριο για το ενιαίο νόμισμα είναι μια προσφυγή για εξωτερική οικονομική βοήθεια καθώς θα ακολουθήσει την ελληνική πεπατημένη που διασφαλίζει την λειτουργία του ευρώ.

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ των χωρών-μελών της ΕΕ συμφώνησαν τελικά στην σύνοδο κορυφής σε ένα περιεκτικό πακέτο για την προστασία του ευρώ από ενδεχόμενες μελλοντικές κρίσεις.
Οι «27» κατέληξαν σε ένα τελικό σχέδιο για τον μόνιμο μηχανισμό διάσωσης, στην προς το αυστηρότερο διαμόρφωση του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης και στο Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας (Σύμφωνο για το Ευρώ), που προώθησε με επιμονή το Βερολίνο.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.