03/27/11

Μιχάλης Ιγνατίου
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ των Τούρκων στο Καστελόριζο είναι μία ενέργεια που πραγματοποιήθηκε κατόπιν άδειας-εντολής στο ανώτατο επίπεδο. Την υπέγραψαν ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν και ο αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ πριν την εκτέλεσή της ενημερώθηκε, ως είθισται, ο πρόεδρος Αμντουλάχ Γκιουλ. Οι πληροφορίες προέρχονται από σοβαρό συνάδελφο με έδρα την Αγκυρα, ο οποίος θεωρείται αξιόπιστος και ο οποίος στο παρελθόν έδωσε σοβαρές και αξιόπιστες πληροφορίες που αφορούσαν το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν και την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ.

Hans-Werner Sinn
Ο Γερμανός οικονομολόγος Hans-Werner Sinn σε συνέντευξη του στο REUTERS (link) περιέγραψε τους κινδύνους που ενέχει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, τόσο για την ίδια όσο και για την Ευρωζώνη.
“Νομίζω ότι ο ευσεβής πόθος ολόκληρου του πολιτικού κόσμου είναι να ανακτήσει η Ελλάδα σταθερότητα μέσω όμως μιας δημοσιονομικής σταθεροποίησης.

> «Οι Έλληνες έχουν κατανοήσει για τα καλά την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων» λέει στους… έξω ο υπουργός Οικονομικών –
> Μέσα όμως πέφτουν «γιούχα» και… γιαούρτια....

Την ώρα που οι πολίτες αγανακτούν και ξεσπούν επί δικαίων και αδίκων… Που… κερνάνε «ιπτάμενα» γιαούρτια τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο…

Μιχάλης Καρχιμάκης
Γραμματέας ΠΑΣΟΚ
> Με δύο συντάξεις για τα... γεράματά του από το κράτος!


Σάλο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο Γραμματέας του Κινήματος και βουλευτής Λασιθίου Μιχάλης Καρχιμάκης, διατηρεί και θέση στο δημόσιο τομέα, προφανώς για να αποκτήσει εκτός από την βουλευτική (την οποία έχει ήδη κατοχυρώσει αφού έχει συντάξιμα χρόνια) και δεύτερη σύνταξη και αυτή από το Δημόσιο καθώς είναι απίθανο ηλικιακά (είναι ήδη 54 χρόνων) να επιστρέψει στη θέση αυτή ως υπάλληλος.


του Μάκη Κουρή
> Η ύφεση είναι το μέγα πρόβλημα και αν δεν ανακοπεί θα τελειώσουμε...
> Τι πρέπει να γίνει

Κάθε άλλο παρά γλιτώσαμε με την επιμήκυνση της πληρωμής των 110 δισ. και τη μείωση κατά μία περίπου μονάδα του επιτοκίου. Ήταν κάτι που από μόνοι τους, με πρώτο το ΔΝΤ, θα έδιναν, γιατί ήξεραν ότι οι όροι, που με παιδική αφέλεια δεχθήκαμε, δεν βγάζουν πουθενά.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.