04/06/11

ΤΗΝ ΩΡΑ που η κυβέρνηση καταρρέει και δημοσκοπικά και στην συνείδηση των πολιτών, η ΝΔ βυθίζεται αντίστοιχα χωρίς να έχει τελειωμό η κατηφόρα της από μήνα σε μήνα.
Ο Αντώνης Σαμαράς που στάθηκαν στην ουρά για ώρες ολόκληρες πάνω από 800 χιλιάδες νεοδημοκράτες για να τον κάνουν αρχηγό αποδεικνύεται προς το παρόν ότι δεν αντέχει τον ρόλο του.

Είδαμε την περασμένη βδομάδα τον υπουργό εξωτερικών Δ. Δρούτσα να μεταβαίνει στο Καστελόριζο και συμμετέχει σε μια εκστρατεία δενδροφύτευσης στο ακριτικό νησί. Κάποιος θα πρέπει να τον ενημερώσει ότι είναι υπουργός εξωτερικών και όχι οικοπεδούχος αυθαιρέτου που προσπαθεί να κατοχυρώσει την ιδιοκτησία του...

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος του κόμματός του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε «στην ανάγκη νέου καταστατικού χάρτη της χώρας που να θεσπίζει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο και να προκύψει μέσα από τη λαϊκή σύμπραξη και να αντανακλά την βούληση της ελληνικής κοινωνίας» αναφέρθηκε μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση της Επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Παρά τις διαψεύσεις και τις διαβεβαιώσεις ότι η Ελλάδα δε θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους της, από ΔΝΤ και κυβέρνηση, η γερμανική έκδοση των Financial Times διαπιστώνει στροφή 180 μοιρών της ευρωζώνης στο θέμα της αντιμετώπισης του ελληνικού χρέους.
«Η ευρωζώνη βλέπει αναδιάρθρωση και ο Παπακωνσταντίνου το σκέφτεται», γράφει χαρακτηριστικά η εφημέριδα.

Ειδικό μνημόνιο για τις ΔΕΚΟ ζητάει η τρόικα, καθώς διαπιστώνει ότι έως τώρα δεν υπάρχει ουσιαστική πρόοδος στην εξυγίανση των οικονομικών τους και στις διαρθρωτικές αλλαγές που θα τις καταστήσουν ανταγωνιστικές και θα τις οδηγήσουν σε απεξάρτηση από τον κρατικό κορβανά και τις εγγυήσεις του Δημοσίου.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.