04/17/11

ΓΙΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και προθύμων ως πρώτη επιλογή του συστήματος, κάνει λόγο η Αλέκα Παπαρήγα σχολιάζοντας τα σενάρια για αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού με συνέντευξή της στη Real News.
Η γ.γ του ΚΚΕ εκτιμά ότι η πτώχευση είναι δρομολογημένη και αναπόφευκτη.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει περαίωση για την τακτοποίηση των αυθαίρετων κατοικιών όπως προέκυψε από την παρουσίαση του οδικού χάρτη από τον Πρωθυπουργό αλλά και από αναφορές του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ – χρονικά – τοποθέτηση δημόσιου προσώπου για την περιβόητη υπόθεση της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους αποδίδεται στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Ο οποίος, από την Ουάσινγκτον και στο περιθώριο των εργασιών της συνδιάσκεψης ΔΝΤ και Παγκόσμιας Τράπεζας, ξεκαθάρισε ότι κανενός είδους συζήτηση για την αναδιάρθρωση δεν βοηθά τα ελληνικά συμφέροντα.

Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  που διοργανώνει το ΚΚΕ στις 7.30 μ.μ. στο Σύνταγμα, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ξεκάθαρη δήλωση της λαϊκής αποφασιστικότητας, να μετουσιωθεί σε προσκλητήριο παλλαϊκής συσπείρωσης και δράσης η οργή των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων που αγκομαχούν από το βάρος των αντιλαϊκών και αντεργατικών μέτρων κυβέρνησης - ΕΕ - πλουτοκρατίας, με τη συναίνεση των άλλων αστικών κομμάτων.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.