04/28/11

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην πλατεία Κλαυθμώνος θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση την Κυριακή 1η Μαΐου στις 11:00 το πρωί, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της εργατικής πρωτομαγιάς ενώ μια ώρα νωρίτερα το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

ΤΟ ΘΕΜΑ του διαδόχου του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν, συζητείται ήδη στους διαδρόμους, καθώς δεν του απομένουν παρά τρεις μήνες στη γενικη διεύθυνση του διεθνούς οργανισμού, εάν θέλει να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας το 2012.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ από την ψυχιατρική προτείνουν γερμανοί οικονομολόγοι για να δοθεί λύση στο ψυχόδραμα μετά την νέα διόρθωση προς τα πάνω ελλείμματος και χρέους Αναδιάρθρωση, εδώ και τώρα, υπογραμμίζουν.
ΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ θεραπευτική μέθοδο του λεγόμενου «κατακλυσμιαίου σοκ» προτείνουν γερμανοί οικονομολόγοι ως τρόπου διεξόδου από το «ελληνικό πρόβλημα».

«Μπαράζ» σκοτεινών υποθέσεων, με κοινό παρονομαστή τη –με συνοπτικές διαδικασίες- παραχώρηση «φιλέτων» της ελληνικής οικονομίας σε συγκεκριμένα ισραηλινά ιδιωτικά συμφέροντα αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb. Υποθέσεις, με τουλάχιστον «περίεργες» και στα όρια της νομιμότητας μεθόδους, που θα προκαλέσουν σάλο.

ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ πολιτικές δυνάμεις της τελευταίας 20ετίας δεν είδαν ή απέκρυψαν από το λαό τη διαβρωτική για τον αδύναμο παραγωγικό ιστό λειτουργία των κανόνων της ΟΝΕ τού ισχυρού μεν -αλλά υπερτιμημένου για τους Έλληνες- ευρώ. Κυρίως ότι, σε περιόδους κρίσης, αντί να εμφανίσει την ευεργετική ευελιξία ενός πλήρους νομίσματος, οδηγεί ραγδαία στη χρηματοπιστωτική ασφυξία και περαιτέρω αποπαραγωγικοποίηση της χώρας.

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος
ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής στο χώρο της οικονομίας και της διεύρυνσης των περικοπών στο δημόσιο τομέα πραγματοποιεί, με ανακοίνωσή του, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, και η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ.

- Με δίλημμα θα επιβάλλει το μεσοπρόθεσμο ο Πρωθυπουργός
- Αμέσως μετά θα διαπραγματευτεί επιμήκυνση του Μνημονίου ως το 2017 και νέο δάνειο
- Οι παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε και το ΔΝΤ
- Τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση

Στο 1 δισ. 339 εκατ. κατοίκους ανήλθε το 2010 ο πληθυσμός της Κίνας, σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η αύξηση του πληθυσμού "αγγίζει" το 5,9% σε σύγκριση με την απογραφή του 2000, οπότε ο πληθυσμός της χώρας έφτανε στο 1 δισ. 265 εκατ. κατοίκους.

Το Εξώφυλλο της Γεοωγραφίας
της "Μεγάλης" Αλβανίας...
Μίσος, φανατισμό αλλά και εξόχως πλαστογραφημένη Ιστορία, που καμία απολύτως σχέση, δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων!

Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους, μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από την Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος, στο οποίο «αιμοσταγείς» (!) Ελληνες πραγματοποίησαν «εθνοκάθαρση» στους Τσάμηδες, που «πλειοψηφούσαν» (!) στα χώματα αυτά»!.

Οι ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για τα αυθαίρετα, ο πόλεμος που ξέσπασε με τη ΓΕΝΟΠ για τη ΔΕΗ, οι τελικές ρυθμίσεις για τις αποδείξεις και ο καλπασμός των spreads είναι μερικά από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.


-Καταργείται το πρόστιμο διατήρησης, μειώνεται το ανέγερσης.
Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ των περίπου 1,2 εκατομμυρίου αυθαιρέτων είναι αποφασισμένη, καθώς αυτό που προέχει είναι να «πέσει χρήμα στα δημόσια ταμεία». Η κυβέρνηση έχει λάβει τις αποφάσεις της εδώ κι ένα χρόνο, οπότε και κλείστηκε η συμφωνία με την τρόικα στο πλαίσιο του Μνημονίου, βάσει του οποίου φέτος θα εισπραχθούν έσοδα 800 εκατ. ευρώ από την τακτοποίηση των αυθαιρέτων.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.