05/06/11

Επαφές της γερμανικής εταιρίας Siemens με την ελληνική πλευρά με στόχο τον συμψηφισμό των εκατέρωθεν απαιτήσεων αποκαλύπτει με δημοσίευμά του το Spiegel.
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό η Siemens βρίσκεται πλέον σε τακτική επικοινωνία με την ελληνική πλευρά ώστε να διευθετηθεί το θέμα των αποζημιώσεων για μίζες που δόθηκαν στη χώρα μας.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην διεθνή οικονομία. Η κατάσταση σε Πορτογαλία και Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της μυστικής συνεδρίασης των υψηλόβαθμων Ευρωπαίων αξιωματούχων.

Ο ακαδημαϊκός Sir Βασίλειος Μαρκεζίνης έρχεται να ταράξει και πάλι, με το νέο του βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Λιβάνη τα νερά της αποχαυνωμένης ελληνικής πολιτικής σκηνής και να σταθεί δίπλα στην απελπισμένη ελληνική κοινωνία. Το βιβλίο με τον τίτλο «Η Ελλάδα των Κρίσεων, ένα προσωπικό δοκίμιο», αποτελεί ένα είδος αυτοβιογραφίας αλλά και στοχασμών-προτάσεων για την Ελλάδα της κρίσης.

 Η κρίση του χρέους στην Ελλάδα, έχει πάρει μια δραματική νέα τροπή. Πηγές με πληροφορίες για την κυβερνητική δράση της έχουν ενημερώσει το SPIEGEL ONLINE ότι η Αθήνα εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ευρωζώνη.

Αϊσέλ Τουγλούκ
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ τον τελευταίο καιρό το κλίμα με τους Κούρδους είναι τεταμένο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η δηλώσεις της αντιπροέδρου της φιλοκουρδικής οργάνωσης Δημοκρατικής Κοινωνίας Αϊσέλ Τουγλούκ*, που κατηγόρησε τις τουρκικές αρχές για αντιδημοκρατική συμπεριφορά στις εκλογές και τόνισε

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.