05/17/11

Ζαν Κλοντ Γιούνκερ
ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του Eurogroup έγινε γνωστό αργά το βράδυ. Η Πορτογαλία θα λάβει από την ΕΕ και το ΔΝΤ 78 δις ευρώ. Όσον αφορά τη χώρα μας οι υπουργοί Οικονομικών αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας «αναδιάταξης».

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ, χαρακτήρισε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και πρόσθεσε ότι ενώ συμφωνεί στους στόχους για μείωση του ελλείμματος και του χρέους, δεν δίνει στήριξη σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή.

Οι πρωταγωνιστές των σεναρίων
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί μία φόρμουλα πολιτικής συναίνεσης στη χώρα, ώστε να προχωρήσει το πρόγραμμα της λεγόμενης διάσωσης της ελληνικής οικονομίας, είναι κάτι περισσότερο από αναπόφευκτο, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, που όμως δεν πρόκειται να αλλάξουν εύκολα, είτε το θέλουμε, είτε όχι.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ των δηλώσεων του βουλευτή Πέλλας στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για τη φράση – κριτική προς τον πρωθυπρουγό ότι «δεν κάνεις υπουργό τον κηπουρό σου». Μόνο θετικά σχόλια και μάλιστα πολλά, απέσπασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, για τις δηλώσεις του το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ

- Ζητούν σκληρότερα μέτρα - 'Εκριναν οτι δεν είμαστε έτοιμοι!
- Εκβιάζουν με την 5η δόση και καθυστερούν.
- Εσπευσμένα επέστρεψε ο Παπακωνσταντίνου.
- Σκληρές διαβουλεύσεις με τους ελεγκτές.
Οι εταίροι μας, προκειμένου να μην μας δείξουν κίτρινη κάρτα, ζήτησαν από τον έλληνα υπουργό Οικονομικών να επιστρέψει στην Αθήνα,

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.