05/20/11

ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ της Αθήνας να προωθήσει την υπόθεση των ιδιωτικοποιήσεων επικρίνει σε συνέντευξή της σε αυστριακή εφημερίδα η Κριστίν Λαγκάρντ. Η γαλλίδα υπουργός Οικονομικών επισημαίνει ότι η Ελλάδα απειλείται με πτώχευση.
Οι πιέσεις προς την Αθήνα όχι απλά εντείνονται, αλλά αποκτούν τον χαρακτήρα συναγερμού, εάν κρίνουμε τουλάχιστον από το ύφος της συνέντευξης της Κριστίν Λαγκάρντ προς την αυστριακή Der Standard.

Διαδηλωτές στη Πουέρτα ντελ Σολ
της Μαδρίτης
Οι διαδηλωτές της Πουέρτα ντελ Σολ της Μαδρίτης δηλώνουν την αντίθεσή τους στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και την οικονομία της ανεργίας
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ έχει δοθεί το μανιφέστο της κίνησης «Πραγματική Δημοκρατία τώρα» (Democracia Real Ya), που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος με τις ογκώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έχει οργανώσει στη Μαδρίτη και σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ισπανίας. Το enet.gr επιχείρησε μια απόδοση του κειμένου στα ελληνικά:  

Anti-ntp: Η προσπάθεια ειναι αγνή και καθαρή απο οτιδήποτε κομματικό. 300 αγανακτησμένοι έλληνες ειναι τίποτε παραπάνω.
ΠΡΟΧΘΕΣ σκοτώσανε έναν άνθρωπο με αγέννητο μωρό, εχθές, σκοτώσανε οι μπάτσοι (μόνο αυτό το όνομα αξίζει σε αυτούς που χτύπησαν τον άνθρωπο μέχρι θανάτου) έναν άλλον άνθρωπο επειδή διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε δικαιώματα που του ανήκουν.

ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, Πάνου Καμμένου, ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει ενεργήσει ως έμμισθος μεσίτης ξένων συμφερόντων σε υπόθεση αγοραπωλησίας ασφαλίστρων κινδύνου από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.