06/06/11

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ότι το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση, προσπαθεί να  εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει τους   Έλληνες. Μετέρχεται  όλων των θεμιτών και αθέμιτων μέσων προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, αλλάζει απλώς την τακτική της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ς ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε πρόσκληση προς την ηγεσία του ΚΚΕ για τη δημιουργία νέου συνασπισμού εξουσίας. Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, πρέπει να καθίσουν όλες οι αριστερές δυνάμεις σε ένα τραπέζι για να βρουν κοινά σημεία στα οποία μπορούν να συμφωνήσουν.

ΣΤΗ ΣΚΙΑ της μεγαλειώδους διαδήλωσης των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα αλλά και σε  πολλές μεγάλες πόλεις την Κυριακή, παρουσιάζονται σήμερα στο άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου οι νέες δημοσιονομικές παρεμβάσεις για το 2011 και τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου.

ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗης ελληνικής δημόσιας περιουσίας ως αντάλλαγμα για την χορήγηση νέου πακέτου οικονομικής στήριξης εξετάζει η ευρωζώνη. Στόχος να καμφθούν οι αντιστάσεις όσων απορρίπτουν νέες πιστώσεις για την Αθήνα.

«Πολύ δύσκολα θα σηκώσω το χέρι να ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο» δηλώνει η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ  Χρύσα Αράπογλου, η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης από τη θέση της, μετά την αυριανή συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών.


Επιστολή “βόμβα” του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ  Μίμη Ανδρουλάκη με ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.