06/08/11

Ο Θεοδωράκης είναι αποφασισμένος να μιλήσει στην Αριστοτέλους, ενώ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τον απειλεί ότι θα του "κόψει" κλήση για κατάληψη της πλατείας.

Ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την ομιλία του στο συγκεκριμένο χώρο, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, ακόμη και χωρίς την άδεια του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.

- Η απίστευτη αναφορά των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας
- Γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν στήριξε τον Στρος Καν και μίλησε για συνωμοσία
- Κορυφαίος τραπεζίτης κολλητός του Στρος Καν ''δέθηκε'' στις Η.Π.Α πάλι με την κατηγορία βιασμού καμαριέρας

Απίστευτες διαστάσεις διεθνούς κατασκοπευτικού πολιτικού και οικονομικού θρίλλερ, που όμοιο του δεν υπάρχει στα χρονικά, αποκτά η υπόθεση του Ντομινίκ Στρος Καν.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης αρνείται να παραχωρήσει την πλατεία Αριστοτέλους σε συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή το Μίκη Θεοδωράκη.
Δεν παραχωρεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Πλατεία Αριστοτέλους για τη συγκέντρωση του κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών «Σπίθα» στις 9 Ιουνίου, η οποία θα έχει κεντρικό ομιλητή τον Μίκη Θεοδωράκη, αντιπροτείνωντας την παραχώρηση της Πλατείας Αρχαίας Αγοράς ή της νέας Παραλίας.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για το μεσοπρόθεσμο και γενικότερα για την οικονομική πολιτική στη χθεσινή συνεδρίαση του κοινοβουλευτικού τομέα εργασίας του ΠΑΣΟΚ, η προώθηση των νέων μέτρων και οι δηλώσεις Ομπάμα για την Ελλάδα κατά τη συνάντησή του χθες στην Ουάσινγκτον με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου, στη χθεσινή συνεδρίαση του διευρυμένου ΚΤΕ οικονομίας, για την ακολουθούμενη αδιέξοδη πολιτική του Μνημονίου, συνιστά, στην ουσία, πρόταση μομφής από κυβερνητικούς βουλευτές κατά της ίδιας της κυβέρνησής τους.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.