06/12/11

24 ώρες στο δρόμο!
Δίνουμε τη δική μας ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ
15 Ιουνίου περικυκλώνουμε τη Βουλή

Τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει το μεσοπρόθεσμο, περικυκλώνουμε τη Βουλή, μαζευόμαστε και μένουμε στο Σύνταγμα.

Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, η αύξηση της δύναμης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος και η επιτυχία του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος να ξεπεράσει το εθνικό όριο του 10% καθώς και η επίσης επιτυχία των ανεξάρτητων κούρδων που φαίνεται ότι θα αυξήσουν τον αριθμό των βουλευτών τους, είναι τα πρώτα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα μέχρι στιγμής συγκεντρωτικά αποτελέσματα που έχουν ανακοινωθεί στην Τουρκία.

Οξεία επίθεση του βουλευτή Β’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ κατά του οικονομικού επιτελείου.
ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εξαπέλυσε, με νέες δηλώσεις που έκανε την Κυριακή, ο βουλευτής Β’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Λιντζέρης.

Κλικ για μεγέθυνση
Η εικόνα της μεγάλης ανατροπής που καταγράφει το «Βαρόμετρο» της «Public Issue» για την «Καθημερινή της Κυριακής», δεν είναι ούτε απρόσμενη αλλά ούτε και δυσερμήνευτη. Τους τελευταίους εννέα μήνες, μετά δηλαδή από το καλοκαίρι του 2010, οπότε και οι Έλληνες επέστρεψαν από τις διακοπές τους, για να βιώσουν στην καθημερινότητά τους τις επιπτώσεις από τα μέτρα του Μνημονίου, το κυβερνών κόμμα σημειώνει μια σταθερή συρρίκνωση της εκλογικής επιρροής του.

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.